iltasyazilim
FD Üye
Sahiden Kendimi Ifade Etmek İstiyorum Böle Uzun Uzun Hayatımda Tek İstediğim Vardı Paraymıs,neymiş umrumda değildi Tek Şey Mutlu Görünmek Okulda Vaktinde Serseriydik Hemen Kendimi Düzeltmeye Calısıyorum Herkezle İyi Geciniyorum Ama Herkez Cıkar Ugruna Senn Arkdaşın OluyorO Beni Mutsuz EdiyoR bi Kızı Sevmiştim Onla Konusurken Hayat Duruyordu Güya Benim İcin Cıkma Teklifi Ettin kABul Etmedi Derhal Benle Konusmuyor Gittim Yanında Konustum Niçin Benle Konusmuyorsun Sen Öle sanıyorsun Dior En yakın Arkadaşım Tarkan Vardı Bi zamanlar Onla Cok Konusuyor Ama Benle Hic Konusmuyor Bi Konu oLdumu Anca Ben Onun Yanına Gidersem Benle Konusuyor BU beni Mutsuz Ediyor Anlamadıgım Bir Şey VaR Insanlar Değişmek İstedikeri Vakit KaRŞıdaki Taraf Neden Ayrım Etmez Ne Biliyim BaNamı ÖlE gELİYOR o BenLE aRTIK fzla Konusmuyor Artıq Her Günüm Zehir Oluyor BaNa Bügün Patlıcaktım Konusmadım Kimseyle Neden Konusmuyorlar Dedi Adam gibi ark var dedim konusuyum Kimse Zaten Konusmuyor Fln Dedi Sen Konusmuorsun Ondandır Dedi Olur Ya Bu Yazdıklarım Size Saçma SapAn Olabilir Benim İcimden Geçirdiklerimi Yazıyorum Sziinle pAylasmak İstedim