Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yalnızlık çok acı

yalnızlık çok acı
0
191

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Meraba arkadaşlar ben aşk,sevgili aşk, kavramlarını yaşayamadımGeleceğim ne olacak bilmiyorum ne değin uzar bu yaşam bilmiyorumHiç kız arkadaşımsevgilim olmadıDefalarca kendimi öldürmeyi düşündümÇok gürültüsüz ve içe kapanık biriyim ne olacaksa olsun hiçbirşeyi değiştirmeyi başaramadımHiçbirşey değişmiyor 26 yaşıma geldimFacebookta instagramda görüyorum herkesin bir sevgilisi var ve fazla beğeneni var yeterki herşeyin değişmesini istiyorum hayatımda herşeyin yolunda gitmesini istiyorum lakin bir türlü olmuyor

Similar threads

Niçin ? Evet kendime defalarca bu soruyu sordum ve her sorduğumda da öbür bir cevap verdim İşte beni aldattı İşte ben onu seviyorum derken o yüzüme bile bakmadı! İşte ben aşkımı ona anlattım o da ıslak bir kırpıntı gibi önce kullandı daha sonra kenara attı İşte yolda gidiyordum vs vs Bir insanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bu yıl nisan ayından eylül ayına kadar konuştuğum aşırı derecede çok sevdiğim, tutulduğum, derinlerine dek indiğim başımda dünyaların derdi varken onla kolaylık bulup, mutlu olduğum yarım kalan beni tamamlayan biri vardı 5 ay gibi süre konuştuk arkadaştık ara sıra o bana fazla yaklaştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım ile yaklaşık 1 yıldır beraberdik Ciddi anlamda ilk sevgilisiymiş herşeyi bende ögrendi herşeyi birlikte yaptık en azından örnek öpmeyi bile ben ögrettim ona utangac biriydi bu vesileyle benim lisede hoşlandıgım kisiydi yaşım suan 22 ve 21 yaşında ikna ettim en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Sevgiliye Yazılacak Mektuplar imagessevgiliyeyazilacakduygusalmektuplar5af66f9a636f5 Aşkım seni cok sevdiğimi soyliyerek başlamak istiyorum mektubumaSevgilim seni cok ozledim bu hasret icimizde cığ gibi buyurken gelecekti guzel gunlerimizin hayali ile avutuyorum kendimi cok cabuk ayrı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Sevgiliye Yazılacak Mektuplar Aşkım seni çok sevdiğimi söyliyerek açtırmak istiyorum mektubumaSevgilim seni fazla özledim bu hasret içimizde çığ gibi büyürken gelecekti güzel günlerimizin gerçek dışı ile avutuyorum kendimi çok tez öbür düştük Aşkım ne ben sana ne sen bana doyamadık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt