Yalnızlık mesajları hoş sözler Yalnızlığı anlatan mesajlar ve hoş sözler arkadaşlarım Bazende yalnızlığın doğrusu insanı tribe koyduğunu ispat eden faceden arakladığım bir tane laf var ona bittimyalnizlikmesajlariguzelsozler5c555d4997468alt Dam başı ve saksağanı çağrıştırıyoryalnizlikmesajlariguzelsozler5c555d49c7437gifalt :lau: Laugh :lau:yalnizlikmesajlariguzelsozler5c555d49cae14gifalt :hmm: Stupid :hmm:yalnizlikmesajlariguzelsozler5c555d49cae14gifalt :hmm: Stupid :hmm: 1549098309 1549098309 yalnizlikmesajlariguzelsozler5c555d49d1a76yalnizlikmesajlariguzelsozler5c555d49d1a76 yalnizlikmesajlariguzelsozler5c555d49d1a76 ALL SANA YANLIZLIGIN TRİBİyalnizlikmesajlariguzelsozler5c555d4997468alt dayim seni sordu hangi demet kadir inaniryalnizlikmesajlariguzelsozler5c555d4997468alt Platonik hoşlanmak zordur Her hareketi üstünüze içerlemek istersiniz ama onlar başkasına aittir, kalbi de dahil Zaman mı? değil vakit akan zaman değil mesafelerdir: Biz yeni bir hayatın acemileriyiz Tüm bildiklerimiz yeniden biçimleniyor Şiirimiz aşkımız bitmiş Son kötü günleri yaşıyoruz belki Ilk güzel günleri de yaşarız şayet kekre bir şey var bu havada Geçmişle gelecek aralarında Acıyla mutluluk arasında öfkeyle bağış arasında () Biz kırıldık daha da kırılırız Kimse dokunamaz bizim suçsuzluğumuza (Cemal Süreya) Bunca zamandır neredeydin? ne görüyordun? kalabalıklar arsında yalnız kalmam ben dediğin günleri unuttun mu? Ruhunda duyguların kalabalıklaştıkça ;aslında sen yalnızdın,bütün kararsızlıklarınla ve saplanıp kaldığın geçmişinleacilen kendine bakıyorsun ama öbür bir zaman diliminde yaşarkenoysa hiç vefalı kalmadın acılarına yüreğindeki sancıların seni bundan böyle affedecek lakin kabullenmelisin bütün hayatın içinde sadece bir damla olduğunuyoksa yanaklarını yalnızlığa terk ediceksin,ağlamayan gözlerinleyoksa dilinden dökülen her kırık kelime, düzensiz cümlelerle aklını terkedecek Artık dur ve dinlen;Yalnızlığından hediye edilmiş sözlerini dinledillendir Yalnızlığın seni hiç terketmedi acilen sen ; Yalnızlığına ihanet mi edeceksin? Vakit Akıp Gidicek Sana Olan Nefretim Katiyen Bitmeyecek Sözlerim Uçup Gidicek, Ama Yalnızlığım Hiç Bitmeyecek Sakın Birdaha Anma Adımı! Bırak beni kendimle Bırak beni yalnızlığıma, Seni Severek Ağlayacağıma Yalnızlığıma Sarılır Ağlarım En Azından Kalbimin Atması için Bir Sebep Olur yarimyamalak ask kirintilariyla yasamaktansa,adam gibi yalniz kalmayi tercih ederim umutlarla kaplanmış bir kitap halindesin benim hayalimde sevmeyi bilmeyen aşkı tatmayan yıkık yıkıntı gibisin benim kalbimde ♥ Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla