Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalnızlık mesajları kısa burada

Yalnızlık mesajları kısa burada
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yalnızlık mesajları 2019 kısa burada Bir ses beklemek senden Solgun ummak Suskunluğun en zalim olduğu zamanlardayım Hiç bu dek uzun susmadın sevdiğim Hiç bu değin uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında! MUTSUZ MILLET HEP BIRSEYLER BEKLERLER, BUNU BILIYORUM CUNKU BEN DE DAIMA BIRSEYLER BEKLIYORUM, AMA BIRSEYLER BEKLEDIGIM ICIN MI MUTSUZUM YAHUT MUTSUZ OLDUGUM ICIN MI BIRSEYLER BEKLIYORUM ONU ANLAMIYORUM AKLIMDAYDIN GUN GECEYE DEVRILDIGINDE, GECE UZUNDU, YAGMURLUYDU, HAVA SOGUK SEN UZAKTIN! AMA BIR SEN VARDIN ICIMI ISITACAK Ne dek güzeldi senle beraber almak, Hemen yalnızım ellerim başımın arkasından seni düşünüyorum SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA,ELIMI TUTUP SACIMI OKSAMASANDA BILIYORUM YINEDE BENIMSIN Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadımartık anlıyorum hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana Sen benim içimde açan bir güldünSönmek bilmeyen alevlenen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR  

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt