Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yalnızlık sözleri facebook

Yalnızlık sözleri facebook
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yalnızlık sözleri facebook 2019 Yalnızlık sözleri face 2019 facebook yalnızlık sözleri Yalnızlık ara sıra insanı tribe sokar arkadaşlarım Facede dolaşırken bir laf gördüm keza fazla şaşırdım hemde olağanüstü güldümyalnizliksozlerifacebook20195c5576e7aa098pngalt :D:D :D:D :D:D Bahçelerde maydanoz tarzında bir sözdü fazla güzeldi Onu ve diğerlerini şimdi sizlerle paylaşmak istiyorum Tüm sözleride bir bir ellerimle toparladım vallahi bütün karma olduyalnizliksozlerifacebook20195c5576e7aa098pngalt :D:D :D:D :D:D Yalnızlık sözleri facebook 2019 Tavuklar çiçek açmış Ellerinde poğaça Madem yüzme bilmiyordun Niye çıktın ağacayalnizliksozlerifacebook20195c5576e7b1d70alt yalnizliksozlerifacebook20195c5576e7aa098pngalt :D:D :D:D :D:Dyalnizliksozlerifacebook20195c5576e7aa098pngalt :D:D :D:D :D:D ALL SANA YANLIZLIGIN TRİBİyalnizliksozlerifacebook20195c5576e7b1d70alt dayim seni sordu hangi demet kadir inaniryalnizliksozlerifacebook20195c5576e7b1d70alt Platonik hoşlanmak zordur Her hareketi üstünüze gücüne gitmek istersiniz ama onlar başkasına aittir, kalbi de dahil Zaman mı? yok zaman akan zaman değil mesafelerdir: Biz yeni bir hayatın acemileriyiz Tüm bildiklerimiz yeniden biçimleniyor Şiirimiz aşkımız her tarafta Son fena günleri yaşıyoruz olur ya Birincil hoş günleri de yaşarız belki kekre bir şey var bu havada Geçmişle gelecek aralarında Acıyla sevinç arasında öfkeyle bağış arasında () Biz kırıldık daha da kırılırız Kimse dokunamaz bizim suçsuzluğumuza (Cemal Süreya) Bunca zamandır neredeydin? ne görüyordun? kalabalıklar arsında yalnız kalmam ben dediğin günleri unuttun mu? Ruhunda duyguların kalabalıklaştıkça ;sahiden sen yalnızdın,bütün kararsızlıklarınla ve saplanıp kaldığın geçmişinlederhal kendine bakıyorsun fakat ayrı bir süre diliminde yaşarkenoysa hiç sadık kalmadın acılarına yüreğindeki sancıların seni bundan böyle affedecek fakat kabullenmelisin tüm hayatın içinde yalnızca bir damla olduğunuyoksa yanaklarını yalnızlığa terk ediceksin,ağlamayan gözlerinleyoksa dilinden dökülen her kırık kelime, düzensiz cümlelerle aklını terkedecek Bundan Böyle dur ve dinlen;Yalnızlığından armağan edilmiş sözlerini dinledillendir Yalnızlığın seni hiç terketmedi şimdi sen ; Yalnızlığına ihanet mi edeceksin? Zaman Akıp Gidicek Sana Olan Nefretim Katiyen Bitmeyecek Sözlerim Uçup Gidicek, Lakin Yalnızlığım Hiç Bitmeyecek Sakın Birdaha Anma Adımı! Bırak beni kendimle Bırak beni yalnızlığıma, Seni Severek Ağlayacağıma Yalnızlığıma Sarılır Ağlarım En Azından Kalbimin Atması için Bir Sebep Olur yarimyamalak ask kirintilariyla yasamaktansa,adam gibi yalniz kalmayi seçim ederim umutlarla kaplanmış bir kitap halindesin benim hayalimde sevmeyi bilmeyen aşkı tatmayan yıkık dökük yıkıntı gibisin benim kalbimde ♥ Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı katiyen  

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt