Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yalnızlıktan Sıkıldım

Yalnızlıktan Sıkıldım
0
321

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başlangıçta yeni yılınız kutlu olsun Başlıkta belirtiğim gibi uzun zamandır sevgilim değil ve bundan böyle gına geldiÇevremde ancak herkesin sevgilisi var Kız desen, hiç sürükleyici biri yokDaha doğrusu kız yok! Açıkcası arkadaşım bile değil fakat konumuz bu değil Bundan Böyle taktik mi verirsiniz bilemiyorum ama önemli ciddi fazla sıkıldım

Similar threads

Arkadaşlar şaka felan bir yana benim yaşım 18 e dayandı lakin hala sevgilim olmadı 1 2 defa denedim tanımadıgım kızlara öneri ettim okulda kabul etmediler yaklaşık 2 yıldırda kimseye çıkma teklifi etmedim çünkü tanıdıgım kız yok ve bilmiyorum bana tarafından alışılagelmiş bir tipim var fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
meraba arkadaşlar lafı hiç uzatmayacağım, istesemde yapamam zaten bundan böyle sabredemiyorumm 17 yaşındayım lise 1'e gidiyorum(askeri liseden ayrılıp geldim) fiziğim davranışlarım vs hepsi alışılagelmiş en azından bir yanım değil etrafımdakilerde buna katılıyor fakat alt sizinde bilidiğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
aynı dershaneye gittiğim bir kız var bu kızla yıl başından beri kesişiyoruz yada ben mi öyle sanıyorum bilmiyorum fakat kız fazla konuşkan değil sadece bana değil konuştuğu sadece bir birey var oda kız sınıfta muhabbetim çok olmasada selamlama vericek değin vardı ben bu kıza faceden mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Arkadaşlar daha benim hiç, bir tane bile sevgilim olmadı , yani bundan böyle olsa fena olmaz, yani istiyorum olmasını fakat olmuyor , ya ben beceremiyorum yada olmuyor işte Etrafıma bakıyorum 16 18 yaşında çocukların bile sevgilisi var Fiilen onlara bakınca olağandışı oluyorum , üzülüyorum ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Dostlarım merhaba bugun kötü bi gündü çünkü en yakın olduğum kız beni enayi yerine koydu olaya geçimini sağlama Arkadaşlar ben lise 11'im sınıfımızda bir kızla fazla samimiyiz pek ancak sınıftakiler bundan böyle bizi sevgili olarak görüyorKızla hergün konuşur gezeriz felan Bugün okula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt