Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalova'da anne ve kızı hastane çalışanlarına saldırdı
Yalova'da sıhhatte şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi…
Öğle saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye gelen Tülay Çiftçi, kendisiyle ilgilenen doktora şikayetlerini anlatarak serum takılmasını istedi.
Hastanın panik atak geçirdiğini tespit eden hekim ise serum takılmasına gerek...
Yalova'da büyük yıkıma yol açan Gölcük merkezli 17 Ağustos 1999 zelzelesinin 23'üncü yıl dönümü nedeniyle anma aktifliği düzenlendi. 2 bin 504 kişinin ömrünü yitirdiği, 10 bin 201 bina ve iş yerinin yıkıldığı sarsıntının yıl dönümünde, Yalova'da düzenlenen aktiflik, 15 Temmuz Demokrasi ve...
Yalova'daki Halk Müziği Eğitim Merkezleri Yalova'daki Millet Eğitim Merkezleri Selam kızlar Yalova'daki Halk Eğitim Merkezlerinin isimlerini rica ediyorum sizden adreside varsa çok iyi olur
Yalova'da 13 günlük bebeğini mamasına zehir katarak öldürmeye teşebbüs ettiği teziyle tutuklanan baba Serhat O.'nun yargılanmasına devam edildi.
Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, anne Türkan O. kucağında mağdur bebeğiyle, sanık Serhat O. ise tutuklu bulunduğu Kocaeli'ndeki...
Türkiye Komünist Partisi Merkez Komite Üyesi Savaş Sarı, 17 Ağustos’ta Yalova'da bir tersanede düşüp hayatını kaybeden ve çalışanın düşmesinden sonra emniyet kemerinin takıldığı argüman edilen imgeler üzerine bir açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada, “Ölen personelin çalıştığı tersane işvereni...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.