Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yalova'da anne ve kızı hastane çalışanlarına saldırdı

0
130

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Similar threads

Yalova'da sıhhatte şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi… Öğle saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye gelen Tülay Çiftçi, kendisiyle ilgilenen doktora şikayetlerini anlatarak serum takılmasını istedi. Hastanın panik atak geçirdiğini tespit eden hekim ise serum takılmasına gerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Yalova'da büyük yıkıma yol açan Gölcük merkezli 17 Ağustos 1999 zelzelesinin 23'üncü yıl dönümü nedeniyle anma aktifliği düzenlendi. 2 bin 504 kişinin ömrünü yitirdiği, 10 bin 201 bina ve iş yerinin yıkıldığı sarsıntının yıl dönümünde, Yalova'da düzenlenen aktiflik, 15 Temmuz Demokrasi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Yalova'daki Halk Müziği Eğitim Merkezleri Yalova'daki Millet Eğitim Merkezleri Selam kızlar Yalova'daki Halk Eğitim Merkezlerinin isimlerini rica ediyorum sizden adreside varsa çok iyi olur  
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Yalova'da 13 günlük bebeğini mamasına zehir katarak öldürmeye teşebbüs ettiği teziyle tutuklanan baba Serhat O.'nun yargılanmasına devam edildi. Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, anne Türkan O. kucağında mağdur bebeğiyle, sanık Serhat O. ise tutuklu bulunduğu Kocaeli'ndeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Türkiye Komünist Partisi Merkez Komite Üyesi Savaş Sarı, 17 Ağustos’ta Yalova'da bir tersanede düşüp hayatını kaybeden ve çalışanın düşmesinden sonra emniyet kemerinin takıldığı argüman edilen imgeler üzerine bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Ölen personelin çalıştığı tersane işvereni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt