Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalvarırım içeri gel call of duty mw-4

Yalvarırım içeri gel call of duty mw-4

Similar threads

Oyun Hakkında Bilgi: Dünyayı kurtarmak senin elinde Call of Duty kulvarında her geçen gün kendini geliştiriyorBu versiyonda modern savaşı bilgisayarlarımıza taşıyorBildiğiniz gibi Call of duty modern warmare 3'ün geliştiricisi Infinity Ward'tırSerinin bu oyununda, Sladgehammer ve Raven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri (PC) Oyun seçeneklerinden konsolu açın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri Call of Duty 4: Modern Warfare Hileleri (PC) Oyun seçeneklerinden konsolu açın Sonra, klavyeden “~ tuşuna basın ve “seta thereisacow 1337¨ yazıp entera basın Sonra, “pdevmap boga yazın ve yine entera basın Artık oyunu hilelerle oynayabileceksiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Arkadaslar Call of duty 4 modern warfare v17 Wall hack ariyorum aylardir ne olur birtane Allah'in kulu yardim etsin ve bana göndersin bunu konunun altina ALinti yapilirsa sevinirim Bekliyorum ((
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,497Konular
981,912Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt