Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yandex browser

Yandex browser
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yandex browser nedir

Yandex browser, Yandex tarafından Chromium acık kaynak kod projesi kullanılarak yazılmış ucretsiz bir web tarayıcısıdır

Yandex tarafından 1 Ekim 2019 tarihinde yayınlanmıştır Windows ve Mac OS İşletim sistemlerini desteklemektedir Tarayıcı indirilen dosyaları Kaspersky antivirus kullanarak denetler

Similar threads

Yandex browser nedir Yandex browser, Yandex göre Chromium açık kaynak kod projesi kullanılarak yazılmış bedava bir web tarayıcısıdır Yandex tarafından 1 Ekim 2019 tarihinde yayınlanmıştır Windows ve Mac OS İşletim sistemlerini desteklemektedir Tarayıcı indirilen dosyaları Kaspersky...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Yerel servisleriyle dikkat ceken Rusya merkezli arama motoru Yandex, Turkiye ’deki internet kullanıcıları icin ozel olarak yerelleştirdiği ve bu anlamda bir ilk teşkil eden internet tarayıcısı YandexBrowser ’ı hizmete sundu YandexTurkiye Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalcındağ, “Kısa bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Türkiye’nin detaylı bir dijital profilini oluşturan We Are Social ile Hootsuite, ülkemizdeki en popüler tarayıcıları da listeledi. Listedeki ilk isim şaşırtmasa da, bazı tarayıcılar bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla kullanıcı kaybederken bazıları yerinde saymayı başarmış. Elbette listenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
En İyi 5 İnternet Tarayıcısı Her bilgisayar kullanıcısının surekli kullandığı internet tarayıcısı programlardan aslında hangisi size daha uygun İşte cevabı Sanal dunyanın nimetlerinden faydalanmak icin ilk once, doğru tarayıcıyı secmeniz gerekiyor Onlarca tarayıcı arasında en populer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Bilgisayarı koruma, Bilgisayarınızı korumanın yolları Sanal ortamı tehdit eden casus programlara karşı korunabilmek icin bilgisayar kullanıcılarının bazı tedbirler alması gerekiyorBilgisayarların yuzde 90'ına sızan casus programlara karşı bilgisayarlara anti casus ve antivirus programları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt