Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yandex browser

Yandex browser
0
173

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yandex browser nedir

Yandex browser, Yandex göre Chromium açık kaynak kod projesi kullanılarak yazılmış bedava bir web tarayıcısıdır

Yandex tarafından 1 Ekim 2019 tarihinde yayınlanmıştır Windows ve Mac OS İşletim sistemlerini desteklemektedir Tarayıcı indirilen dosyaları Kaspersky antivirüs kullanarak denetler *

Similar threads

Yandex browser nedir Yandex browser, Yandex tarafından Chromium acık kaynak kod projesi kullanılarak yazılmış ucretsiz bir web tarayıcısıdır Yandex tarafından 1 Ekim 2019 tarihinde yayınlanmıştır Windows ve Mac OS İşletim sistemlerini desteklemektedir Tarayıcı indirilen dosyaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Yerel servisleriyle dikkat ceken Rusya merkezli arama motoru Yandex, Turkiye ’deki internet kullanıcıları icin ozel olarak yerelleştirdiği ve bu anlamda bir ilk teşkil eden internet tarayıcısı YandexBrowser ’ı hizmete sundu YandexTurkiye Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalcındağ, “Kısa bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Microsoft, Chromium destekli yeni Edge tarayıcısını Xbox konsollarında herkese açık olacak şekilde test etmeye başladı. Böylelikle Xbox One ve Xbox Series S / X sahibi olanlar, konsollarında Microsoft Edge’i kullanma imkanına erişecek. Xbox kullanıcıları Edge Chromium güncellemesiyle Stadia’ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Tarayıcılar, internete açılan birer pencere gibiler Google Chrome şu an piyasada en çok kullanılan ve en iyi hizmeti sunan tarayıcı olabilir, ancak ihtiyaçlarını karşılayacak başka tarayıcılar da bulunuyor Ne kadar iyi özelliklere de sahip olsa, Chrome sistem belleğinizi işgal ediyor ve pilinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
DNS önbelleği, bu anlamda internet üzerinde daha kolay gezinmenizi sağlayan çeşitli işlevlere sahiptir. Fakat bu işlemlerin sonucunda bilgisayarınıza kaydedilen çeşitli veriler, zamanla bilgisayarınız için gereksiz hale gelebilir. Bilgisayarınız ve internet tarayıcınız, internet üzerindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt