Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yandex navigasyon uygulaması türkçe

0
167

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Türkiye piyasısına girdiğinden beri yatırımları sürat kesmeden devam ediyor Yandex son olarak Nagigasyon adımını attı ve bu konuda Google ’nin önüne geçmiş olduTrafik yoğunluğuna tarafından en hızlı alternatif rota önerileri
Kullanıcı dostu arayüz ve sesli yol tarifi ile Yandex Navigasyon fazla Yakında Türkiye ’de olacak Üstelik Yandex Navigasyon bedava olacak

Daha ayrıntılı data için buradan ilgili siteyi ziyaret edebilirsiniz *

Similar threads

Yandex navigasyon uygulaması turkce imagesyandexnavigasyonuygulamasiturkce5ad0f8416fb1f Turkiye piyasısına girdiğinden beri yatırımları hız kesmeden devam ediyor Yandex son olarak Nagigasyon adımını attı ve bu konuda Google’nin onune gecmiş olduTrafik yoğunluğuna gore en hızlı alternatif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
344
Türkiye’nin popüler navigasyon uygulaması Yandex Navigasyon, kullanıcıların hem hayatını kolaylaştıracak hem de daha zengin bir Navigasyon deneyim yaşamasını sağlayacak bir yenilik sunuyor. Yandex Navigasyon kullanıcılarına yolculuklarında bundan böyle Akıllı Asistan Alisa eşlik ediyor. Alisa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Yandex'in kitle kaynaklı ve gerçek zamanlı trafik bilgisi içeren popüler uygulaması YandexHaritalar'ı temel alan ve şirketin harita servisleri konusundaki tecrübesinin son ürünü olan YandexNavigasyon, bugün kullanıma sunuldu Özellikle sürücülerin günlük ihtiyaçları göz önünde bulundurularak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Uzaktan eğitim kapsamında, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 23-27 Mart tarihlerinde TRT ve Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden eğitim görecek. TRT'den yapılacak eğitimlerde öğrenciler, bir program dahilinde kendilerine uygun saatlerde derslerini dinleyecek. Milli Eğitim Bakanlığınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Samsung, Bluetooth Düşük Güç (BLE), geniş paylaşım ağı (UWB), artırılmış gerçeklik (AR) üzere teknolojileri destekleyen takip cihazı Galaxy SmartTag için çok özel bir kampanyayı müşterilerine sunuyor. Kampanya kapsamında; 8 Mayıs tarihine kadar Hepsiburada’da bulunan Samsung Türkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt