Yandım Ali ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu uzun süredir ekranlarda görünmüyor 'JAMES BOND'UN TÜRKVERSİYONUDUR!' 1548638925 1548638925 yandimali5c4e5ad29e250yandimali5c4e5ad29e250 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberkenan06nisan%283%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 1918'DE İSTANBUL'UN İŞGALİ SIRASINDA DONANMADAN TAHLIYE EDİLEN BAHRİYE ÇAVUŞU YANDIM ALİ'NİN MACERASINI KONU BÖLGE 'SON OSMANLIYANDIM ALİ' FİLMİNİN DEVAMININ ÇEKİMLERİ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLANDI Yandım Ali'nin yaratıcısı Suat Yalaz'la birincil filmin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde buluştuTürk çizgi romanlarının efsane çizeri Suat Yalaz'ın eserinden sinemaya uyarlanan 'Son OsmanlıYandım Ali'nin ikincisinin çekimleri için hazırlıklar başladı Yalaz, 'Yandım Ali maço bir kişilik Kadınlar onun yalnızca misafiridir Gelirler ve giderler Yandım Ali, James Bond'un Türkversiyonudur O bir kadına yok vatanına bağlıdır' dediği karaktere yaşam veren Kenan İmirzalıoğlu ile geçtiğimiz hafta buluştu Serinini ikincisindeki rolü için Yalaz'la buluşan İmirzalıoğlu, ünlü çizerden 'Yandım Ali'nin çizgi roman versiyonunu da istedi 'Çizgi romandaki konuşmalar beni Yandım Ali'nin dünyasına daha tez sokuyor ve karaktere tanımama asistan oluyor' diyen İmirzalıoğlu, bu filmde üç güzel bayan aralarında kalacağını söyledi