iltasyazilim
FD Üye
Yangıç (Çorum)
300 gr kıyma
1 soğan
1 çorba kaşığı margarin
Tuz, karabiber
Hamur için:
3 su bardağı un
1 su bardağı su
1 yumurta
1 çorba kaşığı yoğurt, tuz
1 Unu hamur yoğurma kabına alın Ortasını havuz gibi açıp yoğurt, yumurta, tuz ve su ekleyerek yoğurun Yumurta büyüklüğünde parçalar koparıp bezeler hazırlayın Üzerine un serperek oklavayla kalın yufkalar halinde açın
2 Soğanı soyup rendeleyin Derin bir kapta, kıyma, rendelenmiş soğan, tuz ve karabiberi karıştırın Hamurların ortasına kıymalı iç malzemeyi yayıp katlayın
3 Sacta veya teflon tavada gözleme gibi pişirin Margarin sürüp servis yapın
300 gr kıyma
1 soğan
1 çorba kaşığı margarin
Tuz, karabiber
Hamur için:
3 su bardağı un
1 su bardağı su
1 yumurta
1 çorba kaşığı yoğurt, tuz
1 Unu hamur yoğurma kabına alın Ortasını havuz gibi açıp yoğurt, yumurta, tuz ve su ekleyerek yoğurun Yumurta büyüklüğünde parçalar koparıp bezeler hazırlayın Üzerine un serperek oklavayla kalın yufkalar halinde açın
2 Soğanı soyup rendeleyin Derin bir kapta, kıyma, rendelenmiş soğan, tuz ve karabiberi karıştırın Hamurların ortasına kıymalı iç malzemeyi yayıp katlayın
3 Sacta veya teflon tavada gözleme gibi pişirin Margarin sürüp servis yapın