Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yangın Bölgesindeki Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘İdam mı, İdam Olmalı!’

Yangın Bölgesindeki Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘İdam mı, İdam Olmalı!’
0
66

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Marmaris’te yaşanan ve bugün dördüncü gününe giren orman yangını ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kıymetli açıklamalar geldi. Yangın bölgesine giden Erdoğan, yangının büyük oranda denetim altına alındığını belirtti ve orman yangını çıkaranlar için ‘idam’ tartışmasını ortaya attı.

‘Yangın çok az bir yerde devam ediyor’

Akşam saatlerinde Değirmenyanı Yangın Uyum Merkezi'ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris yangının son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yangının büyük oranda denetim altına alındığını belirten Erdoğan; “Yangın afetine 95 araç, 576 çalışanla müdahale ettik. Yapılan birinci müdahale ile yangının çok daha büyük boyutlara ulaşması engellendi. 15'i uçak, 46'sı helikopter olmak üzere 61 hava aracı ile arkadaşlarımız bu yangında misyon aldı' tabirlerini kullandı.

‘İdam mı, idam olmalı!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamalarda orman yangını cezalarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

İdam cezasının tartışılması gerektiğini söyleyen Erdoğan; “'Diyorum ki ucu nereye dayanıyor, idama mı, idam olmalı. Bu tartışılmalı ve bunun üzerinde etraflıca durmalıyız. Bu iş değerli, yalnızca orman değil hayvanlar da yanıyor'' sözünü kullandı.

Similar threads

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Marmaris’te yaşanan orman yangını bölgesinde açıklamalarda bulunmuş ve orman yangınını çıkaranlar için ‘idamsa idam!’ demişti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise bugün ‘İdam cezası için çalışmalar’ başladı dedi. ‘Cezaları yine ele alacağız’ Adalet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Türkiye'de orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ederken, yeni orman yangınları haberi de gelmeye devam ediyor. 6 günde çıkan 144 orman yangınından 134'ü denetim altına alındı, 5 vilayette devam eden 10 yangın içince gayretler devam ediyor.  11:42 Bakan Pakdemirli: Denizli Buldan'daki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Türkiye'de orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ederken, yeni orman yangınları haberi de gelmeye devam ediyor. 6 günde çıkan 144 orman yangınından 134'ü denetim altına alındı, 5 vilayette devam eden 10 yangın içince çabalar devam ediyor.  10:34 'Milas'ta yangın kritik eşiği aştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Orman yangınlarını söndürme çalışmaları sekizinci günde devam ediyor. Orman Genel Müdürlüğü, 39 vilayette çıkan 174 orman yangınından 160'ının denetim altına alındığını, 6 vilayette 14 yangının sürdüğünü duyurdu. Ulusal Savunma Bakanlığı da Muğla'daki yangın söndürme faaliyetlerine dayanak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Orman yangınlarını söndürme çalışmaları sekizinci günde devam ediyor. Orman Genel Müdürlüğü, 39 vilayette çıkan 174 orman yangınından 160'ının denetim altına alındığını, 6 vilayette 14 yangının sürdüğünü duyurdu. Ulusal Savunma Bakanlığı da Muğla'daki yangın söndürme faaliyetlerine takviye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt