Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yangının Ortasında Kalan Pıtır, Kalp Masajıyla Hayata Tutundu

Yangının Ortasında Kalan Pıtır, Kalp Masajıyla Hayata Tutundu
0
37

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-09788ae9248559ca9366bac78e5bd6a470f54b2e.jpg

İstanbul’un Esenler'de yangın çıkan binada mahsur kalan kedi 'Pıtır', itfaiye ekibinin kalp masajıyla hayata tutundu.

AA’nın aktardığına göre Birlik Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ndeki üç katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki binanın çatısına da sıçradı.

Her iki apartmanın üst katlarında oturanlar dairelerini terk ederken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangını söndüren ekipler, bir dairede mahsur kalan kediyi kalp masajı yaparak hayata döndürdü. Dumandan etkilendiği anlaşılan Pıtır isimli kedinin sahibi Murat Şahin, bu sırada gözyaşı döktü.

"Ev yansın önemli değil"

Murat Şahin, “Ev yansın önemli değil, kedim kurtuldu ya başka bir şey istemiyorum. Ona bir şey olsaydı çok üzülürdüm. Evde yaklaşık bir saat mahsur kaldı. Kedimi itfaiye ekipleri kurtardı. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

İki binada hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.