Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yanık Değil Karamelize! Biraz Daha Kızartınca Tadı Arşa Çıkan En İyi Yiyecekler

Yanık Değil Karamelize! Biraz Daha Kızartınca Tadı Arşa Çıkan En İyi Yiyecekler
0
97

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
s-eb05b8a097664495ad5cedc1427ff8d52617b8b5.jpg


Bazı yiyeceklerin tadı hafif karamelize olunca bir öteki oluyor... Gelin bakalım hangi yiyecekler bu kategoride?

Kaynak: ...
Brokoli... Sarımsak ve limonla biraz kızartın, tadına inanamayacaksınız!




Eğer Brüksel lahanası sevmiyorsanız daha evvel hiç karamelize edip yemediğiniz içindir! Fırın tepsisine Brüksel lahanalarını ikiye bölüp koyun, biraz zeytinyağı, sarımsak, tuz ve karabiberle çeşnilendirin. Karamelize olunca afiyetle yiyin!



Kuşkonmaz, her ne kadar ülkemizde çok değerli olsa da muhakkak denenmesi gereken lezzetlerden.



Izgara şeftali! Şayet hiç denemediyseniz şeftalileri ızgaralayıp bir top dondurmayla denemenizi tavsiye ediyoruz...



Bibersiz bu listenin boynu bükük kalırdı...



Közde mısır. Olsa da yesek!



Ekmek bu listenin önderi tabi...



Kızarmış mantı... Denemeyenleri mutfağa davet ediyoruz!



Krem brüle!



San sebastian cheesecake...



Peynirin her hali diyip susuyoruz.



Peynirli mantar desek...



Ateşte pişmiş marşmelov...



Izgara ananas... Tıpkı şeftali üzere o kadar yakışıyor ki ızgara ananasa... Ancak lütfen pizzanın üzerinde değil!



Kumpirin patatesi!



Fırına peynirle giren yemeklerin üzerindeki o hafif yanmış kabuk...



Sizce biraz daha pişmişi daha uygun olan yiyecekler hangileri? Yorumlarda buluşalım! Başka içeriklerimize de göz atabilirsiniz:


 
858,496Konular
981,720Mesajlar
29,790Kullanıcılar
Yusuf_4512Son üye
Üst Alt