Yanık saç Bundan bi 2 yıl evvel ben takı kursuna qıdıyordum bı qun arkadasım serap ve ezqıyle oturken canımız sıkıldı dedım hadı takı yapalım serapta benım qıbı meraklıdr takıya faln cilalı dedı ezqde becerıksız olduqu ıcın ben anlamam ama sıze takviye ederım dedı neyse ezqılere qıttık mufaqa doktuk malzemelerı masaya bileklik yapıyorz serapla biz yapıyorz ezqıde boncukları ayırıyor neyse serapta cakmaqı aldı ıplerı yakıyor sacları da masallah gur ve cok quzel elı hıc eksık olmaz sacındanyaniksac5c51aa7a78a12gifalt :ehi: :ehi: :ehi:yaniksac5c51aa7a78a12gifalt :ehi: :ehi: :ehi: hahha neyse serap aldı cakmaqı tam ıpı yakarken egık bı vazıyette sacları da salıkyaniksac5c51aa7a78a12gifalt :ehi: :ehi: :ehi: bı baktık serapın saclar alısmıs serap bı yanlamasına ben bı yandan ezgı bı yandan serabın sacına vurmaya basladık sacı sondurduk lakin yandı yanıyaniksac5c51aa7a78a12gifalt :ehi: :ehi: :ehi:hahha fakat qulmekten karnımıza aqrılar qırdı kendımızı salona güç attık yerlere yattık resmen neyse aradan 5 dk qecmedı serap demzmı hadı takı yapalım hahhaha sankı sacı yanan benım fılm kopu bende neyse dedık qıdıp mutfakta oturalım lakin kokudan mıqdemız bulandı ıyyyy ezqı parfumu bosalttı lakin ne care kokuyor pıs pısyaniksac5c51aa7a8fb8cpngalt aradn bı kac qun qectı serap bursada okuyor du bursaya dondu 20 qun oldu olmadı ezqıye qıttım onlarda benzer bınada oturuyorlar dedım ezqı serapmı qeldı bılmem dedı ayakkabılarınımı qordun yok dedım apartman yanık kokuyor 5 dk qecmedı serapın qelmesıyle kaptukyaniksac5c51aa7a78a12gifalt :ehi: :ehi: :ehi:yaniksac5c51aa7a78a12gifalt :ehi: :ehi: :ehilakin cıdden kokuyordu)