Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yanımdayken Sevmiyorum, Bu Arada Aşığım ona?

Yanımdayken Sevmiyorum, Bu Arada Aşığım ona?
0
233

Similar threads

Arkadaşlar merhaba ben seda yaşım 17 Ilk Kez doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsa özür dilerim Hemen elimden geldiği kadar size derdimi durumumu anlatmaya çalışayım Benim bir erkek arkadaşım var fakat erkek arkadaş derken sevgili yok,adi dost Sevmiyorum,hoşlanmıyorum ve aşık değilim benzer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Merhaba arkadaşlar Bir süredir kız arkadaşım var lakin ona karşı bir şey hissedemiyorum Başlarda ilgimi çekiyordu, hoşlanıyor gibiydim ama bundan böyle bir şey hissedemiyorum Bunun en büyük sebebi de ondan önce hayatıma almaya çalıştığım kız Fazla uzun vakit uğraştım, o da istedi ama bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Aşığım baylar tutamıyorum içimde hergün profilinde geziyorum Taa ilk açtığı günden itibaren okudum yer geldi güldüm yeri geldi duygulandım Ama hiç bir zaman ekliyemedim onu yapamadım l*n yapamadım Konuşamadım bile l*n onunla az daha Ezik deyin mülk diyin ne derseniz diyin Korkuyorum oğlum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım ben Ve Ben gerçekten ilişkilerde duygusal olamıyorum yani hiç şehvetli değilim En son benden 8 yaş büyük birisiyle beraberdim dün ayrıldık onunla bu 3 cü denememiz ve yeniden bittive bu 3denemelerin herkes azami 23 gün sürdü yani toplasanız en fazla 10 gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
KIZDAN “HAYIR CEVABI ALIYORKEN (KIZ KARARSIZ İSE) ISRARA DEVAM ETMEK Böyle bir durumda yapabileceğin en iyi şey, durumu kabullenmen, kıza baskıyı kesmen ve başka bir yöne yönlenmendir Sokakta zorla şamata satmaya çalışan tipleri düşün “Abi lütfen al abi lütfen lütfen lütfen! dediklerinde bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt