Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba ben seda yaşım 17 Ilk Kez doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsa özür dilerim Hemen elimden geldiği kadar size derdimi durumumu anlatmaya çalışayım Benim bir erkek arkadaşım var fakat erkek arkadaş derken sevgili yok,adi dost Sevmiyorum,hoşlanmıyorum ve aşık değilim benzer...
Merhaba arkadaşlar
Bir süredir kız arkadaşım var lakin ona karşı bir şey hissedemiyorum Başlarda ilgimi çekiyordu, hoşlanıyor gibiydim ama bundan böyle bir şey hissedemiyorum
Bunun en büyük sebebi de ondan önce hayatıma almaya çalıştığım kız Fazla uzun vakit uğraştım, o da istedi ama bir...
Aşığım baylar tutamıyorum içimde hergün profilinde geziyorum
Taa ilk açtığı günden itibaren okudum yer geldi güldüm yeri geldi duygulandım
Ama hiç bir zaman ekliyemedim onu yapamadım l*n yapamadım Konuşamadım bile l*n onunla az daha
Ezik deyin mülk diyin ne derseniz diyin Korkuyorum oğlum...
Merhaba arkadaşlar
22 yaşındayım ben
Ve Ben gerçekten ilişkilerde duygusal olamıyorum
yani hiç şehvetli değilim
En son benden 8 yaş büyük birisiyle beraberdim dün ayrıldık onunla bu 3 cü denememiz ve yeniden bittive bu 3denemelerin herkes azami 23 gün sürdü yani toplasanız en fazla 10 gün...
KIZDAN “HAYIR CEVABI ALIYORKEN (KIZ KARARSIZ İSE) ISRARA DEVAM ETMEK
Böyle bir durumda yapabileceğin en iyi şey, durumu kabullenmen, kıza baskıyı kesmen ve başka bir yöne yönlenmendir Sokakta zorla şamata satmaya çalışan tipleri düşün “Abi lütfen al abi lütfen lütfen lütfen! dediklerinde bu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.