iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar sevgilim ailesi yüzünden hafta 1 ola ki 2 haftada bir dışarı çıkıyor ve dışarı çıktığından beni adamakıllı unutuyor saniye başı mesaj atan kız arkadaşım dışarı arkadaşlarının yanına çıkınca beni unutuyormuş gibi hissediyorum ne mesaj ne arama her şeyi unutuyor acaba normal mi bu?
çünkü ona da hak veriyorum çünkü baskıcı bir ailesi var kız zorlama çıkıyor dışarı çıkıncada doğal olarak sevdiği insanlarla süre geçiriyor ama beni unutuyomuş gibi hissediyorum
ve ben onu sıkıyorum niye mesaj atmıyorsun filan diye acaba yaptığım hatalı mı nasıl davranmalıyım?
çünkü ona da hak veriyorum çünkü baskıcı bir ailesi var kız zorlama çıkıyor dışarı çıkıncada doğal olarak sevdiği insanlarla süre geçiriyor ama beni unutuyomuş gibi hissediyorum
ve ben onu sıkıyorum niye mesaj atmıyorsun filan diye acaba yaptığım hatalı mı nasıl davranmalıyım?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.