Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yanındaki çocuğa hırsızlık yaptırdı

Yanındaki çocuğa hırsızlık yaptırdı
0
60

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
170725.jpg

Esenler Birlik Mahallesi'nde önceki gün, tekstil atölyesi sahibi Ahmet Turan Şahin makine başında çalışırken, iki çocukla içeri giren bir kadın, çocuklardan birine tezgah üzerinde bulunan cep telefonunu gösterdi. Tezgah üzerindeki cep telefonunu aldıktan sonra, tişörtünün içine saklayan çocuk, kadınla birlikte hızla atölyeden çıktı.

Atölye sahibi cep telefonunu bulamayınca, polise ihbarda bulundu. İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüpheli kadını yakalamak için çalışma başlattı.

'Devlet korumasına alınmalı'

Şahin, "Telefonumu bulamayınca komşu esnaf arkadaşın telefonundan arama yaptım. Telefonum birkaç kez çaldı fakat, kapandı. Telefonun çalınmış olabileceğini düşündüm, polise haber verdim. Polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde bir kadının 2 çocukla birlikte içeri girdiği, telefonu görünce çocuğa el işareti yaptığı görülüyor. Kadın perdeliyor çocuk telefonu alıyor. Ben maddi kaybımdan ziyade, kadının yanındaki 2 çocuğa üzüldüm. Devlet korumasına alınıp, rehabilite edilip, topluma faydalı birey olarak yetiştirilmeleri gerek" dedi.

Similar threads

Kasımpaşa Kızılay Meydanı’ndaki bir nöbetçi eczanede, 8 Eylül Pazartesi günü; 2 bayan, yanlarında bir çocukla birlikte müşteri üzere eczaneye girdi. İki bayandan biri alışveriş yaparak görevliyi oyalamaya çalışırken, öteki bayan ise zıt tarafa hakikat yöneldi. İLACI ÇALIP, UZAKLAŞTILAR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
Antalya'da kaçırıldığını ve rehin tutulduğunu ileri süren genç bir kadın yaklaşık 10 metre yükseklikteki pencereden kendini boşluğa bıraktı. Önce park halinde bulunan otomobilin üzerine, sonrasında beton zemine düşerek yaralanan kadının atlama anı cep telefonu kamerasına yansıdı.  DHA'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Şişli'de, bir mağazada satış görevlisi olarak çalışan kadın, kendisini takip eden kişinin hareketlerinden şüphelenerek güvenlik kamerasını kontrol edince hayatının şokunu yaşadı. Görüntülerde, eline aldığı giysilerle önünü kapatan şüphelinin, reyonu düzenleyen kadına bakarak mastürbasyon yaptığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ozan Güven tarafından şiddete maruz kalan Deniz Bulutsuz'un davasına müdahil olmak için mahkemeye dilekçe verdi. Bakanlık dilekçede "Bu davada Deniz'in yanında olmak için davaya müdahil olmak istiyoruz" sözlerine yer verdi. Şiddet davası olayından sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ozan güven ve Deniz Bulutsuz arasında yaşanan darp olayı 21 Ocak 2021 yılında mahkemede görülecek. İkili bu tarihte hakim karşısına çıkacak. Deniz Bulutsuz ifadesinde o gece evden yalın ayak kaçtığını söylemişti. Polis çevredeki güvenlik kameralarından o ifadeyi doğrulayan görüntüler elde etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt