Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yankı Yazgan Kimdir, Hayatı

Yankı Yazgan Kimdir, Hayatı
0
262

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Yankı Yazgan Hayatı
Akustik Yazgan Biyografisi
Akustik yazgan kim
Akustik Yazgan Hakkında Data

ProfYankı YAZGAN

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde profesör ve çocuk ve erişkin psikiyatrisi alanında özgürlük uzman doktor olarak çalışmaktadır
İzmir'de büyüyüp Bornova Maarif Koleji ve Ankara Fen Lisesi'nden(1977) daha sonra tıp eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı(1983) Oğuzeli (Gaziantep) Kuzey Kıbrıs ve Biga(Çanakkale) ilçelerinde hükümet tabibi olarak zoraki hizmet ve askerlik yaptı(19836) Genel psikiyatri uzmanlık eğitimini Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde (198691) yaptıktan sonradan Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çocuk ve ergen psikiyatrisi uzmanlık eğitimini tamamladı(19925) Tıp ve psikiyatri alanında çok sayıda makalesinin yanısıra ödül ve proje desteği vardır 1987'den başlayarak Cumhuriyet Bilim Teknik Yeni Binyıl Yeni Gündem gibi gazete ve dergilerde gündelik hayatın yönetimi ve beynimizin işleyişi hakkında yazmıştırKonferansların yanısıra 949 Açık Radyo'da anne babalara yönelik bir radyo programı yapmaktadır *

Similar threads

Canan Efendigil Karatay Kimdir Canan Efendigil Karatay Kısaca Hayatı Türkiyenin karatay diyueti kitabıyla tanıdığı Canan Efendigil Karatay, 1943 yılında Elazığ'da doğdu 1961 yılında Üsküdar Amerikan Kız Lisesi, 1967 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduM Canan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Şükrü Ayalan Kim,Şükrü Ayalan biyografisi,Şükrü Ayalan özgeçmişi,Şükrü Ayalan hakkında bilgi, Şükrü Ayalan Kimdir Şükrü Ayalan, 1 Temmuz 1963'te Tokat'ta doğdu Babasının adı Ahmet Hamdi, annesinin adı Cemile'dir Tıp Doktoru; Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi Psikiyatri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Zekeriya Kökrek Kimdir, Hayatı Zekeriya Kökrek Kimdir, Dr Zekeriya Kökrek Kimdir? Psikiyatri uzmanı Zekeriya Kökrek 1963 yılında Kayseri ’de doğdu Ilk, orta ve lise öğrenimini Kayseri ’de tamamladı 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi Aynı fakültede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Ahmet Çelikkol Kimdir Ahmet Çelikkol Resimleri Ahmet Çelikkol Biyografisi Ahmet Çelikkol Hakkında Prof Ahmet Çelikkol (d 1944, Denizli), Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Ilk ve orta öğrenimini Denizli ’de tamamladı 1968 yılında Ege...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Osman Kaptan Biyografisi Osman Kaptan Özgeçmişi Osman Kaptan Kim Osman Kaptan, 10 Ekim 1946'da Antalya Finike'de doğdu Babasının adı Ali, annesinin adı Meryem'dir Eğitim Uzmanı ve Ulus Yöneticisi; İlköğretmen Okulu ve Eğitim Enstitüsü'nü bitirdi TODAİE'de Kamu Yönetimi alanında uzmanlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt