Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

IPTV Yanlış mı düşünüyorum?

İp Tv Forum

eneskater

FD Üye
Etkileşim
39
F-D Coin
140
Saygıdeğer forum kullanıcıları ve özellikle de sayın moderatörler;

Burada sayenizde birçok tv kanalı için bedava stream edindim. Aynı zamanda bu ortamdan edindiğim bilgilerle araştırma yapma konusunda kendimi çok geliştirebildim. Daha yazmayı düşünemediğim direkt ya da dolaylı sağladığınız tüm faydalar için çok teşekkür ederim.

Saded: Bu ve benzeri forumlarda tek, 2 ya da 3 kullanıcı kapasitesi olan panel bilgilerini paylaşmanın ne mantığı olabilir? Yani benim amacım ücretsiz kullanım sağlayabilmek. Başka bir amaca hizmet eden bir mantığı varsa lütfen beni aydınlatın...

Teşekkürler...

sinan31

Kurucu
Super Mod
Modaratör
Co Admin
Etkileşim
107,313
F-D Coin
102,958
iki üç kişilerde daha oz donma yapar o yüzden paylaşılıyor bir de düşün yüz kişi aynı anda bir iptvye girdiğini o zaman anlarsın iyi günler

sensi

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
3,343
F-D Coin
736
Saygıdeğer forum kullanıcıları ve özellikle de sayın moderatörler;

Burada sayenizde birçok tv kanalı için bedava stream edindim. Aynı zamanda bu ortamdan edindiğim bilgilerle araştırma yapma konusunda kendimi çok geliştirebildim. Daha yazmayı düşünemediğim direkt ya da dolaylı sağladığınız tüm faydalar için çok teşekkür ederim.

Saded: Bu ve benzeri forumlarda tek, 2 ya da 3 kullanıcı kapasitesi olan panel bilgilerini paylaşmanın ne mantığı olabilir? Yani benim amacım ücretsiz kullanım sağlayabilmek. Başka bir amaca hizmet eden bir mantığı varsa lütfen beni aydınlatın...

Teşekkürler...
Dostum bu forumda arkadaşların paylaştıkları nette free olarak verilen paylaşımlardır.. bedava olduğundan herkes kolaylıkla ulaşabiliyor.. ve çok kişi izlediği için donma kesilme olur tabiki.. bu kullandığın internet hızına bağlı bie olabilir.. forumda araştırma yaparsan tüm soruların cevabını bulabilirsin .. hepsinin konularını bulabilirsin yeterki birazcık araştır.. tekrar kolay gelsin :)

858,505Konular
982,784Mesajlar
30,588Kullanıcılar
sdfsdfsdSon üye
Üst Alt