yanlış yaptınız sevilen gruplardan olan Duman Grubu olumsuz eleştirileri üstüne çekti hak ettide dini inançlarımıza saygılı olmak zorunda herkes DUMAN'A AYET ELEŞTİRİSİ! 1548638809 1548638809 yanlisyaptiniz5c4e5a5f147beyanlisyaptiniz5c4e5a5f147be http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdumanmansett&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'REZİL' İSİMLİ ŞARKILARINDA GEÇEN 'LEM YELİD VE LÖP YUTAR' SÖZLERİ TEPKİ TOPLADI! Meşhur Rock grubu Duman’ın çıkardıkları son albüm oldukça tartışılacak Çünkü Duman’ın albümünde İslam’ın suistimal edilmesi anlatılırken epeyce ağır ifadeler kullanılıyor Grubun kullandığı sözlerde İhlas suresinden bir kısım üzerinde oynama yapılınca internette İslamcı sitelerde Duman grubu protesto edilmeye başladı Kendilerini dinsizlik karşıtı olarak tanımlayan gruplar Duman’ın albümünü çıkaran şirketi protesto etmeye hazırlanıyor Duman Grubu ise olanların gerisinde Süre Gazetesi’ne çıkarak kasıtlarının dine hakaret olmadığını, dinin suistimal edilmesini eleştirdiklerini söyledi Kendilerinin de Müslüman olduğunu söyleyen grup, bu sözlerle CHP’nin türban açılımı dahil tüm suistimalleri eleştirdiklerini söyledi Grubun tartışılan “rezil parçası ve çok tartışılan “Lem yelid ve löp yutar sözleri şöyle: Ortada bir hatalı var Yanlışı yapan yanar Gerisinde sandık var Değmesin akıncılar Geri kaç geri kaç, oğlancık Senin de başın yanar Apaçık bir hatalı var Memleket uyurgezer Aldırma geldik oyuna Kandır beni, kandırsana Rezil kandırsana Besbelli bir dergah var id Devrilir başın fayda Ardından tezgah var Lem yelid ve löp yutar Geri kaç geri kaç, oğlancık Senin de başın yanar Besbelli bir dergah var Memleket uyurgezer Aldırma geldik oyuna Kandır beni, kandırsana Rezil kandırsana Besbelli bir gerçek var Gerçeği gören de var Peşinde mercek var Ve muhtelif sakıncalar Geri kaç geri kaç, oğlancık Senin de başın yanar Ortada bir reel var Memleket uyurgezer Aldırma geldik oyuna Kandır beni, kandırsana Rezil kandırsana