iltasyazilim
FD Üye
Selamlama arkadaşlar
Benim sourunum var herkez gibi bana bir yol gösterecek birini geziyorum
Ben yaklaşik 3 aydir bir kizla çıkıyorum benim bu kiza karşi hisslerim beli hatta aşıgim ona lakin
Herşey burda başlıyor kendimi bir yarra bandi gibi hissediyorum
Kiz messaj attiyo ariyoda bazen hic durmadan
Ilgi de gostertiyor yani herşey normalmiş gibi davraniyo
Ama birgün tartıştık ve buna aynı bir laf yazdi Snapchat tan Yaşam radyo gibidir her meydana çıkan şarkıyı sevemesinbunun anlamini çoğumuz biliyoruz
Bide bazi akşamlari instagram neyi beğendi diye bakiyorum ve bu akşam bunla karşılaştım Senden korku ediyorum sen beni başkalarıyla mutlu etmeti hükümlü ettingibi söz beğenmiş
Kendim tereddüd içindeyim çünkü kiz bana olan Ilgisini gösterti kaç kere ara sıra istemiyerek bile yakaladim koluna baş harfimi yazmalar veya kendi baş harfiyle ve benim baş harfilme taşlar yapmis pek şeyler
Napacami bilmiyorum belkit seviyodur ama insan nasil baska birini sever ki geçmişine takili kaldiysa
Bu yüzden kendimi yanlış ve cikisiz bir kalbin icinde buldum
Kiza sordum niçin Snapchat böylece bir laf koydun diye ustune mi alindin dedi sana degildi falan filan demeler fakat o bile insani yaralar ve shupelere sokar
Beni sevmeyen biriyle devam etiremem ne dek sevsem bile benim icin olmaz
Yardiminiza ihtiyacım var simdiden teşekürler
Benim sourunum var herkez gibi bana bir yol gösterecek birini geziyorum
Ben yaklaşik 3 aydir bir kizla çıkıyorum benim bu kiza karşi hisslerim beli hatta aşıgim ona lakin
Herşey burda başlıyor kendimi bir yarra bandi gibi hissediyorum
Kiz messaj attiyo ariyoda bazen hic durmadan
Ilgi de gostertiyor yani herşey normalmiş gibi davraniyo
Ama birgün tartıştık ve buna aynı bir laf yazdi Snapchat tan Yaşam radyo gibidir her meydana çıkan şarkıyı sevemesinbunun anlamini çoğumuz biliyoruz
Bide bazi akşamlari instagram neyi beğendi diye bakiyorum ve bu akşam bunla karşılaştım Senden korku ediyorum sen beni başkalarıyla mutlu etmeti hükümlü ettingibi söz beğenmiş
Kendim tereddüd içindeyim çünkü kiz bana olan Ilgisini gösterti kaç kere ara sıra istemiyerek bile yakaladim koluna baş harfimi yazmalar veya kendi baş harfiyle ve benim baş harfilme taşlar yapmis pek şeyler
Napacami bilmiyorum belkit seviyodur ama insan nasil baska birini sever ki geçmişine takili kaldiysa
Bu yüzden kendimi yanlış ve cikisiz bir kalbin icinde buldum
Kiza sordum niçin Snapchat böylece bir laf koydun diye ustune mi alindin dedi sana degildi falan filan demeler fakat o bile insani yaralar ve shupelere sokar
Beni sevmeyen biriyle devam etiremem ne dek sevsem bile benim icin olmaz
Yardiminiza ihtiyacım var simdiden teşekürler