Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yanlışlığın Böylesi! Hesabına Yanlışlıkla Yatırılan 1 Milyon TL'yi İade Etti

Yanlışlığın Böylesi! Hesabına Yanlışlıkla Yatırılan 1 Milyon TL'yi İade Etti
0
58

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-8d7cb0a365b20ea85d1a9b808135b0f78ac99b72.jpg

Adana'da taban fiyatla sürücülük yapan Erdinç Kaya'ya (42) tanımadığı bir hesaptan 1 milyon TL havale yapıldı. Kaya, ezkaza gönderildiğini düşündüğü parayı banka şubesine giderek, sahibine iade etti.

Yüreğir ilçesinde bir besin firmasında sürücülük yapan evli ve 1 çocuk babası Erdinç Kaya, 18 Nisan’da cep telefonuna gelen bildirimle şaşkınlık yaşadı. Kaya, gelen iletide hesabına 1 milyon TL havale yapıldığını gördü. Paranın ezkaza gönderildiğini düşünen Erdinç Kaya, bankaya gitti. Kaya, banka çalışanına durumu anlatıp, parayı gelen hesaba geri gönderdi.

"Hak edilmeyen bir paraydı bu yüzden beni rahatsız etti"

Bugüne kadar harama el uzatmadığını, çalışarak kazandığı parayı harcadığını belirten Erdinç Kaya, bildirimi görünce birinci başta ister istemez keyifli olduğunu, sonrasında ise rahatsızlık duyduğunu söyledi. Kaya, “Allah korkusu olan insanlarız. Hak edilmeyen bir paraydı bu yüzden beni rahatsız etti. Banka şubesine gittiğimde 'Banka bu yanılgıyı yapmış olsaydı bloke koyabiliriz lakin şahıstan şahsa olduğu için birinci etapta bloke koyamadık, geldiğiniz için teşekkür ederiz' dediler. Lakin paranın sahibi benimle irtibata girmedi. Zati beklenti içerisine girerek gitmemiştim fakat bir teşekkür bekledim onu da görmedim, canları sağ olsun” diye konuştu.

858,543Konular
981,902Mesajlar
32,559Kullanıcılar
fleksss_Son üye
Üst Alt