Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yanlızlık Bir Yankıdır

Yanlızlık Bir Yankıdır
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Her şafakta
Her yudumda
Hasret sancıdır
Yol olsa da
Ses duysa da
Dağ aşsa da
Her adım son
Her an son adımdır

Tek başına yalnızlık bir yankıdır

imagesyanlizlikbiryankidir5add213c96e1a​

Dinleyin dilersiniz o cıldırtan sessizliği yalnızlığınızda, ya da boşverin gitsin Gonlunuzce guzellikler, size hep eşlik etsin Bakmayın siz bana Bir yangının kuluyum ben! Bir aşıkın sarhoşuyum!

Gecici karanlıkların, muebbet hapsindeyim

Yureğimin yandığı yerde,
kullerimle şiirler yazdım sana

Toz olup dağıldı adına yanan her harfhecekelimeben! Oysa ilk kez yola cıkmıştık sana varabilmek, anlatmaya calışmak icin

Cok, cok zormuş bir hayat cıkarmak yokluğunun hukumranlığında Gozlerim dargın yaşanan her anaŞimdi surgun sen misin ayazlara mahkum odalarda? Yoksa ben miyim bu koca şehir, bu sesi susmaz insanlar, bu senden yoksun soluğumla

Gecmez sandığım gunler bir bir gecerken, yaşanmaz sandığım omur tukeniyor bir hayalin izinde Sabaha varmayan gece, geceye varmayan sabah olmadı, evet Lakin; bundan ote birşey benim aydınlığım Benim aydınlığım sen, gecem surgunluğum sensizliğe

İcimde bu boylu boyunca buyuttuğum senli duşlerken, canımın yureğime caresi yok!

Bana eşlik eden tek şey, duş korkuluğu siluetimBir de yankılanan Sensizliğim Yalnızlığım

Sana yangınım icin pişman değilim

Bu yankı dinecek, yalnızlık da kusecek bir gun İşte bunun duş'undeyim

Peki duş'unde miyim?

858,465Konular
981,138Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt