Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yanlızlık

yanlızlık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar nasıl başlıyayım yada ne yazayım bilmiyorum ben küçüklüğümden beri tipim ile ismim ile yada aralıksız koca kafa olarak rumuz takılan birisiyim ilk okuldan beri hep dalga geçtiler bir şeyde diyemiyorum haklılar hani hileli hiç bir şeyde söylemiyorlar lise ortamında azıcık dost edindim gibi lakin tümü yapmacık dost geliyor bana buluşunca herkes bir biriyle tokalaşır ama bana yalnızca el uzatırlar ben de hiç bozuntuya vermem ne diyeyim hiç bir şey diyemem herkes bana en yakın arkadaşım falan der lakin daima başkalarıyla fotoğraf falan çekinirler daha bu zamana kadar kimse 1 kere resim çektirmek istemedi sahiden haklılar fotoğraflarda gözlerim şiş hele gülmeye kalksam o kadar daha kötü bir hal alıyor ki anlatamam keza ismimden ayrıca kendimden artık pek nefret eder oldum acilen alışılmış teselliler kızlar tipe bakmaz haline şükret falan abi bitmiş halime ben şükrediyorum benden daha beterleri var ama ben bu tipimi ismimi seçmedim fakat herkes sorumlu beni miktar gibi davranıyor neyse ya ben zaten kimseden takviye istemiyorum ismimi tipimi falan değiştiremem ya bu yazıyı yazma amacımda içimdekileri birilerine anlatmaktı içim fazla dolmuştu neyse size iyi günler çoktan

858,498Konular
982,056Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt