Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yap Bakalım Yarışmasına Büyük Tepki Var!

Yap Bakalım Yarışmasına Büyük Tepki Var!
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yap Bakalım Yarışmasına Büyük Tepki Var! yap bakalım yarışması yap bakalım Sevgili melekler, Star Tv ekranlarında yayınlanan Yap Bakalım yarışması büyük tepki aldı Geçtiğimiz akşam yayınlanan birincil bölümünden daha sonra atılan tweetler, programın, radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun'un radyo programının birebir takliti olması ve insanların aşağılandığı yönündeydi İşte o tweetler 1548617414 1548617414 yapbakalimyarismasinabuyuktepkivar5c4e06cb2bef6yapbakalimyarismasinabuyuktepkivar5c4e06cb2bef6 yapbakalimyarismasinabuyuktepkivar5c4e06cb2bef6 KaanKns ? #YapBakalım kadar insanlık ayıbı bir program daha görmedim yarışmadan fazla insanlari aşağılıyorlar ! @startv Murathan YAZICIOĞLU ? İnsanları para için maymun ettiniz ! Ihtiyaç sahiplerini böyle kullanmaya hakkınız değil Yapbakalım yayından kaldırılsın @startv mustafapoyraz ?@bubirmuamma İnsanların onurunu bu değin düşüren bir TV programı daha görmedim bu ne lan! Yap Bakalım Bayağılık bir program! #yapbakalım mustafa gürbüz ?@mstfgrbz 200 lira için insanları maskara yerine getirmek yakışmadı #yapbakalım @startv Gonca Sarıyıldız ?@goncasariyildiz Yap bakalım diye bir müsabaka uydurmuşlar, insanları istismar ederlerken bizim gülmemizi bekliyorlar Buna gülerek ne ispatlayacağız? Umut UĞUZ ?@ @zekikayahan bu kadarda olmazki yeni bir format bulmuş gibi getiriyorlar karşımıza Yap Bakalım programı aynı #matrax taki birim id Ebru Ertekin ?@ertekinnebru Yap bakalım programı bildiğimiz #matrax'taki Çatacak yer arıyorum bu nasıl meslek @zekikayahan Tuana Erişmiş ?@tuanahazann Bu bildiğin emek hırsızlığıdır 7 senedir #matrax da yapılan Çatacak yer arıyorumbölümü Yap bakalımyapmışlar Gelde asap olma ! Rümeysa Gürsoy ?@evhamlidoktor Canım sen buna 'yap bakalım' demişsin ama bu resmi olarak matrax resmen çatacak yer arıyorum?Ama tvde olmamış radyoda fazla daha iyi  

858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt