Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yapacak Aktivite Gerekli

Yapacak Aktivite Gerekli
0
147

Similar threads

Beyler benim iki önceki konumu hatırlarmısınız bilmem,demiştim ama Yeni Yıl çekilişinde,O kız kime çıkarsa bulurum ikna ederim değiştiririm,ona da güzel bir armağan alırım lakin ne? İşte bu planları yaparken büyük gün geldi çattı , 2 saat önce gibi Herkes çekti falan,bir baktık ancak en sona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
306
beyler taktikleri görelim hadi benim bi durumum var anlatayım verin çaresini üniversite 2sınıftayım mevcut 150ye yakın yarısı kız yarısı erkek gibi ve bi kız var açık konuşmak gerekirse ahım şahım hoş değil fakat ben beğendim aşık falan deilim ama hırs yaptım ve ben doyumsuzluk yaparsam sonunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Beyler Selam Ilk Önce Yarın Düğün Var Ama Seçtiğim Kız Gelinin Kız Kardeşi Annesiyle Aram Çok İyidir Kızın Fakat Kızla Hiç Konuşmadım Görmedi Beni O Kızla Düğünde Nasıl Dans Edebilirim Nasıl Hitap Etmeliyim Bi Asistan Olurmusunuz
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
herkese merhaba yarın sevgilimle ilk dısarı çıkışımız olucak 4 gundur beraberızaklımda bir sürü yer var lakin kızlar en cok nereye gitmekten hoşlanır?Airport carousel vb gibi yerler banacok bayağı gelio aklımda bir kaç loş romantik kafe var bana destek edermisiniz bayanlar beyler
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Sa beyler bu benim bu sitedeki gerçek hesabım yok siteye gerçekten 2008 den beri üyeyim fakat kendimi ifşa etmemek için buradan yazıcam bundan böyle içimi birilerine dökmem gerekli başlıyorum Baylar ben 21 yaşında biriyim 2 yıl önce twitterdan bir kızla tanıştım buluştuk sevgili olduk herşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt