Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler benim iki önceki konumu hatırlarmısınız bilmem,demiştim ama Yeni Yıl çekilişinde,O kız kime çıkarsa bulurum ikna ederim değiştiririm,ona da güzel bir armağan alırım lakin ne?
İşte bu planları yaparken büyük gün geldi çattı , 2 saat önce gibi Herkes çekti falan,bir baktık ancak en sona...
beyler taktikleri görelim hadi benim bi durumum var anlatayım verin çaresini
üniversite 2sınıftayım mevcut 150ye yakın yarısı kız yarısı erkek gibi ve bi kız var açık konuşmak gerekirse ahım şahım hoş değil fakat ben beğendim aşık falan deilim ama hırs yaptım ve ben doyumsuzluk yaparsam sonunu...
Beyler Selam Ilk Önce Yarın Düğün Var Ama Seçtiğim Kız Gelinin Kız Kardeşi Annesiyle Aram Çok İyidir Kızın Fakat Kızla Hiç Konuşmadım Görmedi Beni O Kızla Düğünde Nasıl Dans Edebilirim Nasıl Hitap Etmeliyim Bi Asistan Olurmusunuz
herkese merhaba yarın sevgilimle ilk dısarı çıkışımız olucak 4 gundur beraberızaklımda bir sürü yer var lakin kızlar en cok nereye gitmekten hoşlanır?Airport carousel vb gibi yerler banacok bayağı gelio aklımda bir kaç loş romantik kafe var bana destek edermisiniz bayanlar beyler
Sa beyler bu benim bu sitedeki gerçek hesabım yok siteye gerçekten 2008 den beri üyeyim fakat kendimi ifşa etmemek için buradan yazıcam bundan böyle içimi birilerine dökmem gerekli başlıyorum
Baylar ben 21 yaşında biriyim 2 yıl önce twitterdan bir kızla tanıştım buluştuk sevgili olduk herşey...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.