Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

YapiŞik İkİz KonuŞmalari

YapiŞik İkİz KonuŞmalari
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
YapiŞik İkİz KonuŞmalari ben gidiyorum ende gelicem sağdan gidelim + hayır soldan ben sağdan gidiyorum + bende soldan gidemiyorum + bende gidemiyorum en iyisi düz gidelim + hı hı ishal olduk yine + hadi ya yeme dedim sana o kayısıları di mi + ne bileyim ya susadım + git iç sende gel + gelmeme gibi bi lüksüm değil zaten bıktım senden bıktım salaksın sen + niye be niyesi mi var salaksın işte alala + sensin be salak hayır ben solağım + hıhh +Maç yapıyoruz bugün,ben kaledeyim sen santrafor oynuyosun Ha? +Arkanı dön giyinicem Peki döndüm + Sen niye benle döndün + sevenleri ayırmasınlar, yapış yapış ikizleri ayırsınlar Allahım beni şöle brad pitt e falan yapıştırsan olmaz mıydı + brad pitt sana büyük gelir sende ufak geliyosun imtihan esnasında ; sen çalıştın dimi sınawa +ewet hemde fazla çalıştım kesin 10 üzerinden 10 alıcam oleyyyyyy +aa sen niye sewindin ölesinesesli sesli düşün tamammı duyamıyomda +efendim değil bişe aferim dedim saklambaç oynarken; ya olm yeter ben nereye saklanırsam sende oraya geliyon +hayvan başka nereye gitçem euheuhe şaka yapmıştım zaten yaşasın erkek akadaşımla buluşucam yalnızca o ve ben ide ben sen gelme +varmak istemiyorum ama ben gelmezsem sende gidemezsin hehee yaşasın kötülüükk  

858,474Konular
981,216Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt