Yapışkan otu nedir,Yapışkan otu Yararları,Yapışkan otunun Faydaları nelerdir,Yapışkan oyu nasıl kullanılır,
imagesyapiskanotufaydalari5ad5440d381a9
Yapışkanotu Faydaları
Bobrekleri, karaciğeri, dalağı zehirli ve zararlı maddelerden arındırır
Lenf kanseri dahil olmak uzere, tum lenf sistemi hastalıklarında kullanılmalıdır
Lenf sistemindeki tıkanıklıkları acar ve zararlı maddelerden arındırır
Dolyatağı hastalıklarında da kullanılabilir
Bitki cayı, cay icimi, dıştan kompres ve yıkama biciminde, deri hastalıklarına, yaralara karşı kullanılabilir
Bitki, epilepsi (sarah) hisleri, Parkinson hastalığı, sinirsel hastalıklar, idrar tutukluğu, kum ve taş rahatsızlıklarında da onerilir
Her tur bobrek hastalığı ve bobrek iltihabına karşı, yapışkanotu altınbaşak eşit karışımının cay ile kurler uygulanmalıdır
Yapışkan otunun kullanımı
Yapışkan otu cayı: Yarım veya bir tatlı kaşığı ince kıyılmış bitki, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır ve 56 dakika demlendikten sonra suzulur Gunle 25 bardak taze demlenmiş cay, gargaralar eşliğinde soğutulmadan icilir
Yapışkan otu merhemi: İyice yıkanarak ince kıyılan nemli bitkinin ozsuyu, mutfak robotu kullanılarak elde edilir Oda sıcaklığındaki tereyağı ile bitki ozsuyu iyece karıştırılır ve elde edilen merhem buzdolabında saklanır, uzun sure dayanmaz, kuflenir
imagesyapiskanotufaydalari5ad5440d381a9
Yapışkanotu Faydaları
Bobrekleri, karaciğeri, dalağı zehirli ve zararlı maddelerden arındırır
Lenf kanseri dahil olmak uzere, tum lenf sistemi hastalıklarında kullanılmalıdır
Lenf sistemindeki tıkanıklıkları acar ve zararlı maddelerden arındırır
Dolyatağı hastalıklarında da kullanılabilir
Bitki cayı, cay icimi, dıştan kompres ve yıkama biciminde, deri hastalıklarına, yaralara karşı kullanılabilir
Bitki, epilepsi (sarah) hisleri, Parkinson hastalığı, sinirsel hastalıklar, idrar tutukluğu, kum ve taş rahatsızlıklarında da onerilir
Her tur bobrek hastalığı ve bobrek iltihabına karşı, yapışkanotu altınbaşak eşit karışımının cay ile kurler uygulanmalıdır
Yapışkan otunun kullanımı
Yapışkan otu cayı: Yarım veya bir tatlı kaşığı ince kıyılmış bitki, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır ve 56 dakika demlendikten sonra suzulur Gunle 25 bardak taze demlenmiş cay, gargaralar eşliğinde soğutulmadan icilir
Yapışkan otu merhemi: İyice yıkanarak ince kıyılan nemli bitkinin ozsuyu, mutfak robotu kullanılarak elde edilir Oda sıcaklığındaki tereyağı ile bitki ozsuyu iyece karıştırılır ve elde edilen merhem buzdolabında saklanır, uzun sure dayanmaz, kuflenir