Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yapma Diyorum Dizisi

Yapma Diyorum Dizisi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
TRT'nin Yeni Dizi Yapma Diyorum

Vakit öldürmek sonsuzluğa hasar verir mi?
Gün ışığından edilen tasarruf nerede saklanır?
Bir ışık yılında kaç ay vardır?
Yüzmek vücudu biçimlendiriyorsa, balinalar neden yuvarlak?

Fazla merak edilen bu soruların tüm cevapları ve üstelik üzerine, inanılmaz bir aşk hikayesi, YAPMA DİYORUM da…

Bildiğiniz tüm hikayeleri unutun… YAPMA DİYORUM Başka komedi dizilerinin ulaşamadığı yerlerinizi ağrıtacak…
Nesil bir saz aşığının, köye gelmesiyle başlayan olaylar, yörenin prensesi kız ağanın ona aşık olmasıyla ayrıntılarıyla karışır Kızağa, birlikte büyüdükleri komşusunun oğluna, büyük bir düğün düzenlemiştir, bizim hilekarn aşık da bu düğünü haber alıp, orada aşırmak üzere köyde bitmiştir Fakat çaldığı sadece türkü olmayacaktır… Eğlenceli, sımsıcak, bir yanlamasına da çılgın saçması bir aşk hikayesi sizleri bekliyor

Yakışıklı fakir bir saz şairi ile güçlü bir kız ağanın, büyük aşk hikayesi… Fazla yakında TRT ekranlarında…

YAPMA DİYORUM, AŞKA VE TELEVİZYON KOMEDİSİNE BAKIŞINIZI DEĞİŞTİRECEK…

Yönetmen: Abdullah Oğuz
Seneryo: Mahinur EginKubilay Tuncer
YAPMA DİYORUM DİZİ OYUNCULAR:
Ali Altay,Bahar kerimoğlu,,hakan hakiki,Kubilay Tuncer,Deniz Özerman,Deniz Akel,Sezai paracıklıoğlu,Serdal genç,Murat Akkoyunlu *

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt