Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaprağın Kaderi Duşmektir

0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Bir fidan yeşerir umudun bittiği yerde,bir fidan tutunacak dal olur ucurumun kenarında!yeşerir solmuş yaşamın golgesinde,umutsuzluğa inat umut dalları buyutur insanın icinde!her yaprak farklı bir umudu simgeler,yeşerdikce dallanıp budaklandıkca hayatın yaşamaya değer olduğunu hissederizHani yalanlar icinde gercek oluşturmaya calışırız ya kimi zaman,ya da fırtınalı yureğimizde sığınacak liman ararız,işte yoklukta varlığa tutunmak icin yalancı fidan buyuturuz icimizde ve de umudumuzun yapraklarıyla bezeriz!
imagesyapraginkaderidusmektir5add19cd01e59
Fakat kacınılmaz bir kader vardır;YAPRAĞIN KADERİ!

Her guzde yok olmaya mahkum,her fırtınada da savrulmaya!

YAPRAĞIN KADERİ DUŞMEKTİR,insanın kaderi de yazılanı yaşamak,cizilen yolda yurumek!

Duşmekten kokmadan,yaşamaktan korkmadan yurumekSevmekten ve sevilmekten korkmadan yurumekhayat sadece guzelliklerden ibaret değil bunu kabul ediyoruz,fakat ne kadarımız yaşadığımız olumsuzluklar icinde bir guzellik arıyoruz!

Bunu bilmiyorum,fakat bildiğim tek şey korkmayışım!korkmuyorum duşmekten,korkmuyorum sevmekten ve sevilmekten,korkmuyorum icimdeki yaprak demetinin kaderinden!

Ben baharı bekliyorum,icimdeki baharı!Gelmeyecek belki,belki de yalancı bir bahar var icimde,fakat umudumu yitirmiyorum umutsuzluk şehrinde!

Fani dunyanın getireceklerinede gotureceklerinede hazırım ben,cunki karanlığın ardındaki aydınlığı biliyorum!Yağan yağmura inat,icimdeki ateşi koruyorum!

Aslında ben fani bedenimdeki yureğimde sevgiyi taşıyorum

Alıntı ​

858,460Konular
981,105Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt