Yaprak Dökümü 98 Birim Özeti yaprak dökümü leyla nazmi yaprak dökümü leylanın atkısı leylanın kıyafetleri gelinliği gebe kıyafetleri Leyla ile Nazmi evliliğe adım atıyor Şevket ve Ferhunde, zamanın kendilerine oynadığı oyundan şaşkına dönerler Bu karşılaşmayı söylenmemiş sözleri bildirmek için iyi bir fırsat olarak görebilen Şevket, Ferhunde’nin öfkesini tetikleyecek cümleler kurar Nazmi, Leyla’ya doğru birincil büyük adımı atar, ailesiyle birlikte tanışmaya ve Leyla’yı istemeye geleceklerini müjdeler O günden itibaren, Ali Rıza Bey’lerin evinde hoş bir acele başlar Cümbür Cemaat kötü günleri hatırlamamak için bu güzel habere tutunur Benzer günlerde Oğuz da öbür bir acele içindedir O da gürültüsüz gürültüsüz geçmişe doğru adım atar Leyla mutluğundan aldığı mertçe, Ferhunde’nin kulağına gidecek bir haber uçurur Öfkesi katlanan Ferhunde, Ali Rıza Bey ve ailesiyle yarım kalan hesabını kapatmak için harekete geçer ‘Bu sefer’ göğsünü gere gere evlenmek isteyen Leyla’nın istekleri, ailedeki herkesi vicdan muhasebesine sürükler Beklenen gün gelir Her şey Leyla’nın istediği gibi devam eder Geleceğin konuşulduğu geceye, geçmişin buruk tadı da karışacaktır Leyla, Nazmi ile yaşayacağı kiralık evi ararken, Oğuz’un geçmişe doğru araladığı kapıdan içeri korkak bir adım atar