Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaprak Dokumu Dizisi Şarkı Sozleri

Yaprak Dokumu Dizisi Şarkı Sozleri
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yine ay doğuyor yine gunler uzak
Uzanır geceler ah huzune dolanır uykudan sabaha
Gunler geciyor bana herşey uzak
Dokulur yeni bir yaprak daha
Vururken yuzume sonbahar
Yine ay doğuyor yine gunler uzak
Uzanır geceler ah huzune dolanır uykudan sabaha
Gunler geciyor bana herşey uzak
Dokulur yeni bir yaprak daha vururken yuzume sonbahar

Similar threads

Toygar Işıklı Bana Herşey Uzak şarkı sozu Yaprak Dokumunden hepimizin bildiği bir şarkı dahaimagestoygarisiklibanaherseyuzaksarkisi5adac872d2fb7png Yine ay doğuyor Yine gunler uzak Uzanır geceler ah huzune Dolanır uykudan sabaha Gunler geciyor Bana herşey uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Toygar Işıklı Uzakta Yeniden ay doğuyor Tekrar günler uzakta Uzanır geceler ahh yüzüne Dolanır uykudan sabaha Günler geçiyor Bana hersey uzak Dökülür yeni bir yaprak daha Vururken yüzüne sonbahar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Gokhan Turkmen Yaprak Dokumu Şarkı Sozu ah o ekim bizde hic tutmaz mı gozlerin yaşı nadasta kurumaz mı bir babam ki yaprak yaprak dokulen dalların eğilir de kendini vurmaz mı dokunsam sana sen gibi kokar mıyım gunaha senin gibi bakar mıyım sonbahar tane tane dokulur senin gibi sağlam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
EBRU GUNDEŞ EVET ALBUM ŞARKILARI Harika Şarkı Sozleri Acımı gorur gibiyim ben aslında Sen acılara bile gulemiyorsun Bir gece evde otur kendi adına Durduğun yeri bile goremiyorsun Aklım sende kalıyor gozden uzak olunca Omuzumda uyusam butun omrum boyunca Kaderime ağladım tukenti genc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Cem Adrian Bana Ne Yaptın Şarkı Sozleri Bana Ne Yaptın Sozleri Cem Adrian Cem Adrian Bana Ne Yaptın Şarkıaı Cem Adrian Bana Ne Yaptın Şarkı Sozleri (Bugun gunlerden hic benim adım yok Kanatlanıyor icimden binlerce siyah kelebek Savruluyor ruzgarda yaprak gibi Kalbim, uzaklarda bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt