Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaprak Dökümü geyikleri

Yaprak Dökümü geyikleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yaprak Dökümü final geyikleri
twitter geyikleri yaprak dökümü
Twitter ’da Yaprak Dökümü geyikleri

5 yıldır ekranlarda reyting rekorları kıran Yaprak Dökümü hazin bir vedayla final yaptı

Dizide rol bölge bütün oyuncuların performanslarının zirvesine çıktığı final bölümü hakkında işte Twitter'da yapılan yorumlar

* Cet Demirer: evde çıt değil yine yaprak dökümü finali varmış!! e artık dökülse de,yıllar daha sonra annemi kardeşimi görebilsem

* Demet Akalın: Hani mutlu son

*Elif Güvendik: Yeniden katiyen ağlak dizi izlemeyeceğim Ağla ağla bu ne hal ya? Fazla kızgınım kendime şu an İçim şişti Vedalar ağlatır

*Gizem Özdilli: Nejla'nın da krepesi nihayet indi

*Nil Özalp: Evet final tamamlanmamış Yas hazzı olarak bitti Bence Ali Rıza Bey ölmemiştir 9 canlı o Çıkar bir yerden

*Seren Serengil: Yaprak Dökümü de bitti, gözlerimde yaşlarda

* Demet Akalın: Sevket olur dızı bıter bence

* Alper Turgut: Ali Rıza, çınar idi, çocuklar da yaprak, ağaç öldü, yaprak da döküldü Beş yıldır bunu mu anlatıyormuş dizi, hayat bunu her gün kakıyor ki

*Janetnahum: ulan bizim matmazel'I gise memuru yapmislar davul olun emi

*Janetnahum: ali riza bey'in otopsi raporu elindeki gùlún dikeni zehirliydi *katil ferhunde

*Son yaprak da düştü kalbim duracaktı nerdeyse hic bir bölümünü kacırmamıştım, kalbimde iri bir avarelik oldu cok güzel bir diziydi Yaprak Dökümü hiç unutmayacağım

*Heyyyyt bee Ali Rıza ne film çekmissin bee aglamaktan öldüm burda

*Bizim konut tam bir ağlama havasını estiriyor derhal

* Hiiiç bu dek ağlamamıştım ya çok fena oldum izlerken sonlarını, hayatımda büyük aylaklık olucak ya yaprak dökümü olmadan olmazki

*Oyunculuklar yine harikaydı , efsaneydi uzun sürdü lakin güzeldi

*Sonunda fazla ağladım…Adam oğlunu göremeden öldü…

*Finale baktım ama o müthiş finali göremedimbirtek Ali Rıza ’nın ölümü güzeldi

*Heey gidi günler heey, nerden nereyezaman ne cabuk gecmis oysa flashbackler 5 yıl öncesindendi cok güzeldi

*Her ne olursa olsun bir ailenin isterse nelere gögüs gereceğini hep beraber gördük hele fakat Leyla ve Necla sarılması bitirdi beni

*5 sene boyunca bircok sey yasandıbir daha böyle bir kadro bir araya gelir mi bilemiyorum cok güç

* Birazcık Askı Memnu havası aldım, ev bos olmuştu, tüm odalari gösterdilerHaydarpaşa ’daki Matmazel ’i görür görmez evet evet Aşkı Memnu bu dedim

*Şimdi sen böyle birbirini izleyen sayınca benim daha bir içim yanmaya başladı yok değil olmadı bu böyle hemen hemen devam etsin

*Yaprak Dökümü başladığından bu yana beni bir fazla bölümde ağlatmıştın lakin bugünkü dek hiç ağlamamıştım inanın hıçkıra hıçkıra ağladım

*Alışılmış bir EceMelek senaryosuydu, defalarca mutsuz finaller her zaman defalarca…
*5 sene süren bir dizinin finali bu değin kötü mü ola ki…ben final bölümünü hiç beğenmedim…

*Ferhundenin bir kösede oturup, bos evde, elinde aile resimiyle aglamasi beni bitirdi

*Aşkı Memnu ’yla çok benzettiğim için zevk alamadımAşkı Memnu ’da Nihal ’in düğünü burda Sedef ’in düğünü, Aşkı Memnu ’da Bihter burada Ali Rıza Bey,abes evler vs kısacası 5 yıllık diziye kopyamsı bir son yakışmadı son sahneler yalnızca duygulandırdı *

858,497Konular
981,987Mesajlar
29,978Kullanıcılar
mskalSon üye
Üst Alt