Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaprak Dokumu Kotu Yola Duşuyor

Yaprak Dokumu Kotu Yola Duşuyor
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagesyaprakdokumukotuyoladusuyor5ad22e4aa3089

Uyuşturucu kullandığı icin tedavide olan Caner Kurtaran'ın ardından Yaprak Dokumu dizisinin diğer başrol oyuncusu Tolga Karel'de alkol tedavisi gorecek

'Yaprak Dokumu'nun Oğuz'u Tolga Karel'in sevgilisi Oyku Celik 'Orada Neler Oluyor'da ilginc bir itirafta bulundu Oyku Tolga alkol aldığı zaman değişiyor Bambaşka oluyor Felaket bir adam haline burunuyor ve beni cok uzuyor Boyle zamanlarda korkuyorum ve onu tanımakta zorlanıyorum İki hafta once ucakta alkollu bir şekilde dovuldukten sonra ona 'Ya icmeye devam edersin ya da beni bir daha bulamazsın 21 yaşındayım ve bu omru sana harcayamam' diye rest cektim Kapıyı vurup cıktım 2 gun sonra telefon acıp 'Soz veriyorum Tedavi olacağım ve bir daha icmeyeceğim' dedi İki haftadır icmiyor, sorun yaşamıyoruz Bir de benim icin şarkı yapmış Bu şarkıdaki yoğun duygular ona son kez daha şans vermeme neden oldudedi
Şarkının sozleri şoyle:
'Her gunume bir gun kattın
Cok teşekkur ederim
Yokluğun olması gerekendi
Ben cok beterim'

Bu sırada studyonun diğer konuğu tiyatrocu Erol Gunaydın, Oyku'ye Bak kızım, boyle sanatcı olmaz Senin oğlan değerini fena halde duşurmuş Her gittiği yerde kavga cıkartıyor Sana da yazık oluyor Biz de icerdik, ama boyle rezil olmazdıkdedi

858,497Konular
982,561Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt