Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaprak Dökümü oyuncularına ne oluyor

Yaprak Dökümü oyuncularına ne oluyor
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yaprak Dökümü oyuncularına ne oluyor diziden zoraki ayrılan Şevket (CANER KURTARAN)in yerini şimdide tolga Karel mi alıyor bu dizi oyuncularına sanat camiasına neler oluyor niçin uyuşturucu kullanırlar bilmemYAPRAK DÖKÜMÜ'NDE İKİNCİ ŞOK! 1548630838 1548630838 yaprakdokumuoyuncularinaneoluyor5c4e3b3f71387yaprakdokumuoyuncularinaneoluyor5c4e3b3f71387 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertolga04subatq&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg UYUŞTURUCU TEDAVİSİ GÖREN CANER KURTARAN'IN ARDINDAN TOLGA KAREL DE IÇKI TEDAVİSİ GÖRECEK Sevgilisinin alkol aldığı süre ayrı bir insan olduğunu söyleyen Çelik, 'Tolga alkol aldığı zamanlarda yıkım bir adam oluyor ve beni fazla üzüyor' dedi İki hafta önce tekrar alkol sorunu yüzünden sevgilisiyle tartıştığını ve kendisini terk ettiğini söyleyen Çelik, 'Ya içmeye devam edersin ya da beni bir daha bulamazsın dedim ve kapıyı vurup çıktım İki gün sonradan telefon açıp 'Söz veriyorum Tedavi olacağım ve bir daha içmeyeceğim' dedi' diye konuştu  

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,778Kullanıcılar
hoycSon üye
Üst Alt