Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaptığı Çarpıcı Açıklamalarla Gündemden Düşmeyen Merve Boluğur Bu Kez de İlişkiler Hakkında Konuştu!

Yaptığı Çarpıcı Açıklamalarla Gündemden Düşmeyen Merve Boluğur Bu Kez de İlişkiler Hakkında Konuştu!
0
100

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-7127bd5c2e5291b96e4a5f13be7f79e2d0e853f6.jpg

Hayli enteresan bir görüntü olmuş güya...????
Kaynak: ...

Bildiğiniz üzere Merve Boluğur yaptığı çarpıcı açıklamarla gündemden düşmüyor.

Kendisi bilhassa son devirde YouTube hesabından üretmiş olduğu içeriklerle oldukça dikkat çekti.

Hatta biz de size son görüntüsünden bahsetmiştik:

Geçtiğimiz günlerde Boluğur bir psikologla kendi YouTube hesabından ilgilere dair bir görüntü yayınladı.

Kendisinin alakada tahammül edemedikleri şu haldeymiş:

• Çok cool olmak

• Ergen olması

• Anne bağımlısı olması

• Kaotik ve kıskanç ilgi

• Çok iltifat etmek ve büyük cümleler kurmak
Bu ortada taban not verelim Merve hanım kumral erkeklerden hoşlanıyormuş.

“Aileden, etraftan, öğretmenden alamadığımız ve bizde manevi bir yerde oluşmuş boşluklarımız var.”

“Sevmenin birinci adımı farkındalık.”

“Duygu çalışması yapıyorum. Kendime nasıl hissediyorum diye soruyorum. Biriyle bağ kurmak çok temel bir ihtiyaçmış bunu yeni fark ediyorum ve bunu lisana getirme noktası da karşıdaki bireyle olan bağlantının başlangıcı.”

“Meditasyon bana çok yardımcı oldu. Sevgi üzere sözlerin bende ne çağrıştırdığını ve ben bu duyguyu kolaylıkla kime aktarıyorum diye düşünüyorum.”

“Kendime sarılıyorum. En yakın alakamız kendimizle aslında.”

“Kadınlar pozisyonlarına karşın ki hayatta birçok şeyi başarmış olabilirler, ki benim için bayanın pahası yalnızca var olmasıyla da kâfi. İlginin paylaşım alanlarının arttığı bir evrede hele ki bu cinsel bir birliktelikse, zira hislerin açığa çıktığı yerler bunlar, çok fazla ilgiye dalıp kendi hayatlarını unutabiliyorlar. Ve bu istikrar ayarı kaçabiliyor.”

“Kendine itimat ve bedelini bilip harekete geçmek ve bu ilgiyi buna nazaran pozisyonlandırmak gerekiyor.”

“Yetişkin olmak demek bence kendi kararını verip bunun gerisinde durabiliyor olmak demek. Bunun eşittiri de öz paha.”

Görüntünün tamamını izlemek isteyenler için buraya da bırakalım:

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt