Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaptıkları Komik ve İğneleyici Yorumlarla Topu Doksana Yollayan 15 Sporsever

Yaptıkları Komik ve İğneleyici Yorumlarla Topu Doksana Yollayan 15 Sporsever
0
56

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-29c37e983e1216a8be02a00dd8ae8d87302114c7.jpg

Sporseverler bu hafta da Twitter'da yaptıkları yorumlarla herkesi kırdı geçirdi! Transfer duyumlarına, kulüplere, çeşitli açıklamalara dair yaptıkları çıkışlarla yüzleri güldürmeyi başardılar. Bakalım o yorumlar nelermiş:

1. Üzdü...

2. Olma ihtimali yüksek...

3. Yapma Servet yapma...

4. Söylenmeyeni söylemiş Muriç...

5. Valla ben de şaşırıyorum...

6. Bu ne şimdi?

7. Efsane...

8. Sosyal medya ekibinin boşluğuna gelmiş...

9. Bir başkadır benim memleketim...

10. Bir Fenerbahçelinin hüznü...

11. Benzer bir sonuç yaşandı sayılır...

12. Başarıdır bu ????

13. Fazıl Say'ın ümidinden herkese lazım...

14. Hadi bakalım...

15. Yine de kıyas biraz üzdü...

Similar threads

Sporseverler bu hafta da Twitter'da yaptıkları yorumlarla herkesi kırdı geçirdi! Transfer duyumlarına, kulüplere, çeşitli açıklamalara dair yaptıkları çıkışlarla yüzleri güldürmeyi başardılar. Bakalım o yorumlar nelermiş: 1. Bir miktar üzdü... 2. İnanılmaz bir futbolcu gerçekten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Sporseverler bu hafta da Twitter'da yaptıkları yorumlarla herkesi kırdı geçirdi! Transfer duyumlarına, kulüplere, çeşitli açıklamalara dair yaptıkları çıkışlarla yüzleri güldürmeyi başardılar. Bakalım o yorumlar nelermiş: 1. 221B Baker Street'te bulabilirsiniz 2. Muhtemelen... 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Sporseverler bu hafta da Twitter'da yaptıkları yorumlarla herkesi kırdı geçirdi! Transfer duyumlarına, kulüplere, çeşitli açıklamalara dair yaptıkları çıkışlarla yüzleri güldürmeyi başardılar. Bakalım o yorumlar nelermiş: 1. Bütün sırrı bozdun Mevlüt ya... 2. Fanları çok özlemiş nitekim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Sporseverler bu hafta da Twitter'da yaptıkları yorumlarla herkesi kırdı geçirdi! Transfer duyumlarına, kulüplere, çeşitli açıklamalara dair yaptıkları çıkışlarla yüzleri güldürmeyi başardılar. Bakalım o yorumlar nelermiş: 1. Hepimiz fark ederiz... O denli bir fakirlik işte... 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Sporseverler bu hafta da Twitter'da yaptıkları yorumlarla herkesi kırdı geçirdi! Transfer duyumlarına, kulüplere, çeşitli açıklamalara dair yaptıkları çıkışlarla yüzleri güldürmeyi başardılar. Bakalım o yorumlar nelermiş: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt