Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaptıkları Photoshop Çalışmalarıyla Yüzümüzü Güldüren Montecilerden Son Dönemlerdeki En Komik 17 Paylaşım

Yaptıkları Photoshop Çalışmalarıyla Yüzümüzü Güldüren Montecilerden Son Dönemlerdeki En Komik 17 Paylaşım
0
48

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-a680c1db9d12f39e099b70d7a6f1ba6423796264.jpg

Son vakitlerde yeniden o kadar ağır gündemlerden geçiyoruz ki Photoshopçuların gereci eksik olmuyor. İşte son periyotta birçoğumuzu güldürmüş 17 monte. :)

1. T-shirt'ten anlaşılmış...

mambathewhitee

2. Memnun olmak işte bu kadar kolay.

tutank.hamun

3. Ne olursa olsun olumlu saçmak lazım.

satrayn1

4. Kurşun yedim soul yanımdan.

artdamar.e

5. Fırıncıların gözleri parladı bile...

sobayi.yak.jack

6. Şu olaylar bi bitsin düzeleceğiz inşallah be.

mambathewhitee

7. Lakabı tosuncuk.

serotonin.yoksunu

8. Hepsi bizim!

satrayn1

9. Biraz da acı gerçekler...

tatsizfotolar

10. Bak beni düzgün dinle, sen benim yengemsin lan, anlıyor musun!

mambathewhitee

11. Sırıtmamış...

satrayn1

12. :)

tatsizfotolar

13. Ercüvac da yakında geliyor...

satrayn1

14. Müzik söyle kızım...

ucandepik1

15. Gelir mi bu türlü bi dövme?

ucandepik1

16. Çok yakında...

satrayn1

17. Son vakitlerin özeti:

alpgenart

Similar threads

Monteciler son devirlerde hayal güçleri ile tekrar yüzümüzü güldürmeyi başardılar. :) 1. Hünkarım beni boğma ya. mambathewhitee 2. İstediğiniz üzere gezin fakat talan etmeyin. tutank.hamun 3. Ekrem İmamoğlu'na duvar yıkılırken yalnızca izlediği için soruşturma açıldı. boseditler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Artan ev kiraları, met gala, Matrix 4 ve diğer birçok olay son dönemlerde montecilerin ekmeğine yağ sürdü. İşte son haftaları doyasıya gülmemizi sağlayan 25 eğlenceli paylaşım. :) 1. Çöle düşse karşısına troll çıkacak Mecnun. tutank.hamun 2. Yeni iPhone sonrası ilk kahvaltı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Son vakitlerde gündem tekrar o kadar ağırdı ki, montecilerin materyali hiç bitmedi. :) 1. Gerçeği vardır ya muhtemelen, capse gerek yoktu. :) ucandepik1 2. Zihgir must be destroyed. mambathewhitee 3. Maalesef böyleyiz... satrayn1 4. İktisat ve Bilim partisi? satrayn1 5. 100...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Son dönemde yine o kadar çok olay, o kadar çok gündem geçirdik ki montecilerin malzemesi yine eksik olmadı. :) 1. Beşinci günün şafağında, şafak doğan güneş. mambathewhitee 2. Hocam peki %96 olsa olmuyor mu? satrayn1 3. Son fetvadan sonra.... ucandepik1 4. Hızlı ve Soğanlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Son periyotlardaki gündem yoğunluğu Photoshopçuların hayal gücü ile birleşince ortaya yeniden güldüren paylaşımlar çıktı. :) 1. Usta çırak keyifler gıcır... mambathewhitee 2. Yazılım okusaydınız ya! tutank.hamun 3. Hafta sonu cümbüşü... satrayn1 4. Harika Battal Gazi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,542Konular
981,895Mesajlar
32,533Kullanıcılar
ardamusaSon üye
Üst Alt