Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaqmurdan....

Yaqmurdan....
0
22

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yaqmurdan Bir gün 2 arkadaşım bize geldi(bende evde yalnızım) arkadaşlarımdan birinin görüştüğü bi erkek vardıAma aralıksız arkadaşımı arıyordu natürel bende bu olaya gıcık oldum tekrar birbirimizle konuşurken telefonu çaldı öteki odaya gitti bende sessizce gittim ne konuştuklarını dinliorm pat diye odaya daldım telefonu aldım arkadaşım seninle s*x yappmak istiyo dedim lakin daha sonra pişman oldum çünki komik olur diye düşünmüştümyaqmurdan5c51b4dc312edgifalt :18: 18 :18: 2 sınıftaydımAnnemler çalıştıkları için beni okula erkenden bırakıyorlardıBende bir gün sıkıldım ne yapsam ne yapsam diye düşünüyordumBi baktım değişken sabun vardı bende aldım bütün sınıf arkadaşlarımın dolaplarına sıktımyaqmurdan5c51b4dc35288gifalt :nanik: Aetsch :nanik::zuha:Natürel sınıf öğretmenine sikayetler tek tek gidiyo bende hiç birşey olmamış gibi kitaba bakıyordumBu durum 1 hafta falan devam etti en sonunda suçlu bulundu 'BEN'Öğretmenim sınıf arkaşlarım bilmesin diye çay ocağına çekti beni o soru gelmişti'yaqmur sen mi yaptın bunu' dediBenden ses çıkmıyoBir daha sordu cevap geldi;şey öğretmenim benbenben Sürekli benzer şeyleri söyledim en sonunda annemi aramışlar annemde bunu neden yaptın dedi bende anne arkadaşım bana vurdu bende böylece yaptım dedimyaqmurdan5c51b4dc39117alt :D Big Grin :D:zuha:  

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt