Yaqmur'un defalarca ama manyaklıkları Bir gün annemlerle lüx bir bar lokanta karmakarışık yere gittik(ankara da oturanlar bilir adı baran center) neyse natürel ben sıkıldım milletfasıl dinlio bende mal mal bakıyorumSonra anneme ben tuvalete gidiyorum dedim gittimO tarafta da pop müzik çalıyorTabii tuvalettede kimse değilBende başladım hoplayıp zıplayıp dans etmeyeyaqmurunherzamankimanyakliklari5c51b4e34d7f5gifalt :26: 26 :26:yaqmurunherzamankimanyakliklari5c51b4e34d7f5gifalt :26: 26 :26: bayagı bi geçmiş ama gelen giden değil en sonunda bi kadın geldi kapı açılmadan önce farkeetim lakin diğer bi yere gidiyor sandımyaqmurunherzamankimanyakliklari5c51b4e355526gifalt :hula: :hula: :hula:Kapı açılınca bayan şaşırdı ben nasıl dans ediyorum amaSonra utancımdan geri gittimyaqmurunherzamankimanyakliklari5c51b4e3599b6gifalt :ang: Bottled0wl :ang: (O akşamdan bir anı daha)Annemler kafaları çektiler yine fasıl dinleyip söylüyolar o aradada ben meyve suyu içim yemek yemek yiyodum sonra meyve suyum bitiyoduki annem sende söyle dedi ben de söyledim bi bakmışıkmki gaza geldim gaza gelincede meyve suyumun bittigini farkettim garsonu çağırdım bana bi kokteyl meyve suyu çek abii dedim(yarı ben sorhoş oldum)neyse pek böyle derkende gece kendimi yatakta buldum daha sonra fasıldan şarkılar söylemeye başladım gecenin bi yarısıyaqmurunherzamankimanyakliklari5c51b4e35dff4alt Big Grin ;yaqmurunherzamankimanyakliklari5c51b4e3b544bgifalt :handanca: :handanca: :handanca::raila: