Yar Çağırmak Yetmez; Canımda Cansın! 1549075324 1549075324 yardemekyetmezcanimdacansin5c550380d783cyardemekyetmezcanimdacansin5c550380d783c http:img59imageshackusimg5953570001sag4mk6bn1gif Ben ne güç günlerin şahidiyim, Fazla savaştan çıktım sağ salimim Değil kimseye ahım, Dost düşman sağolsun Kapandı bütün perdeler, taş duvarlar çöktüler üstüme birer birer Ezildim birçok zaman, hayatın ağırlığını taşıyamayıp omuzlarımda Kimi zaman hasret, kimi süre yalnızlık yağdı dünyama, ıslandım Kimi süre acılar, kimi süre sancılar bir bıçak gibi saplandılar yüreğime, kanadım Acısıyla, tatlısıyla, hasretiyle, sevdasıyla benim hikayemdi bu yalnızca Ben yazmalıydım bütün satırlarını Ben kurup cümlelerini, ben koymalıydım noktalarını, virgüllerini Ben altını çizip vurgularının, ben silmeliydim silinmesi gereken kelimeleri Galibiyeti de mağlubiyeti de benimdi hayatın Öğrendim, akıl ayağa kalkmayı, kanayan yaralarımı sarmayı Öğrendim Hayat karşı dimdik ayakta durmayı, yeri gelince alaycı bir gülümsemeyle kendime tutunmayı Yâr iyi ama varsın, Can sende son bulsun Şimdi her gün doğduğunda varlığına uyanıyor sevdam Her gün battığında da sevdan çıkıyor hayallerimde, rüyalarımda, uykularımda gün yüzüne Artık yalnızlık değil, varlığın yağıyor, sırılsıklam ıslatıyor dünyamı Anlıyorum oysa yalnızca nefes alabilmişim yokluğunda Dürüst bir gülümsemeden uzakta, sahteymiş bütün gülümsemeler Kelimeler anlamsız, yetersiz, kimsesizmiş Sevda, sevda değilmiş aslında bende, senmişsin Ben, bendeğilmişim gerçekte sende benmişim Artık ikimizin olan bir hikaye var, sadece bizim olan Son noktasını hayatın koyacağı, son nefesimi verdiğimde Sen bakımlı günümde helal lokmamsın, Yâr çağrıda bulunmak yetmez, canımda cansın Her kulun hakkını, bahtını şansını, Verene bin şükür, iyi fakat varsın BİTANEM