Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaralı asker o anı anlattı

Yaralı asker o anı anlattı
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Zarar Görmüş asker o anı anlattı 1549057463 1549057463 yaraliaskeroanianlatti5c54bdbb94296yaraliaskeroanianlatti5c54bdbb94296 http:wwwinternethabercomimagesnews49089 Zarar Görmüş asker o hatıra anlattı Aktütün'de karharamlık örneği sergilenmiş GATA'da tedavi gören asker o korkunç saatleri anlattı Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Karakolu'na karşın terörist hücum karşısında Mehmetçiğin üstün bir cesaret örneği gösterdiği ortaya çıktı Diyarbakırlı asker Vahdettin Karacadağ, terörist gruba 9 el bombası attıktan sonradan son mermisine dek alev etmiş Geri dönüp mühimmat aldıktan sonra mevzisine dönerken yaralanmış Kahraman Mehmetçiklerden biri olan yedi aylık asker Vahdettin Karacadağ'ın, hamle sırasında nöbet istirahatinde olduğu, çatışmayı duyar duymaz yerinden fırlayarak sipere gittiği ve teröristlere bomba yağdırdığı açıklama edildi Halen GATA'da tedavi altında tutulan er Karacadağ'ın saldırıda kalabalık terörist gruba 9 el bombası attıktan sonra biten mermisini almaya gittiği karakol dönüşünde karnından vurularak yaralandığı öğrenildi GATA'da tedavisi süren er Karacadağ'ı hastanede ziyaret ederek çatışma hakkında kendisinden data bölge akrabası Ferit Şeyhan, ''Biz Diyarbakırlıyız Teröristler haindir Akrabam onlara karşı kahramanca savaşmıştır'' dedi Şeyhan, şunarı anlattı: ''Yaralanan kişi benim amcamın oğlu Amcamın oğlu Şırnak'ta askerdi Gündüz saat 12000200 arası çatışmaya girmişler Ben bu bilgileri ondan aldım Kendisi o sırada nöbet istirahatinde yatıyormuş Bir bakmış silah sesleri gelmiş Bunun üzerine koşup mevzilere girmiş O teröristlerle, hainlerle çatışmaya girdiğini söyledi Çatışmanın uzun sürdüğünü söyleyen amcaoğlu, bana keza şunları söyledi: 'Dört tarafımızdan alev açılıyordu Banal kalabalıktı onlar, ben teröristlere 9 el bombası attım sonra ben MG3 silahı kullanıyordum Ben her tarafta mevziye girdim Benim mermilerim azaldı Ben her yerde komutanımın izniyle karakola gittim, mermi aldım geldim Bütün mevziye girecektim bir baktım yaralanmışım, vuruldum' Amcamın oğlunun durumu iyi fazla şükür, korkulacak bir şey yok Göbekten bir mermi almış, midesinden, durumu öyle ağır değil Teröristler haindir Onların yarısından fazlası Ermeni, zaten Ermeni için çalışıyorlar Babası akrabaları hep yolda Hastaneye geliyorlar 20 yaşında, 7 aylık bir asker ve bekar'' dedi  

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt