Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yaralıyım ben yaralıyım şarkı sozu

yaralıyım ben yaralıyım şarkı sozu
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
yaralıyım ben yaralıyım şarkı sozu,
yaralıyım ben yaralıyım şarkısı,

Gozlerinde Esir Kaldim
Askin Deryasina Daldim
Tatli Sozlerine Kandim
Sevda Yeli Calimis Gibi

Yaraliyim Ben Yarali
Vurgunum Yurek Sevdali
Ben Sana Hasret Kalali
Bir Hayale Dalmis Gibi

Saclarima Aklar Dustu
Basima Kar Yagmis Gibi
Cicegimi Soldurdun Sen
Son Baharda Kalmis Gibi

Yaraliyim Ben Yarali
Vurgunum Yurek Sevdali
Ben Sana Hasret Kalali
Bir Hayale Dalmis Gibi

Yaraliyim Esmerim Ben Yarali
Vurgunum Yuregim Sana Sevdali
Bu Gonlum Sana Hasret Kalali
Bir Hayallere Dalmis Gibi
Saclarima Aklar Dustu Bak
Basima Kar Yagmis Gibi
Cicegimi Soldurdun Sen
Cicegimi Soldurdun Sen
Son Baharda Kalmis Gibi
Cicegimi Kuruttun Sen
Son Baharda Kalmis Gibi

Similar threads

mehmet aslan gozlerinde esir kaldım şarkısı, mehmet aslan gozlerinde esir kaldım şarkı sozu, Son gunlerde dillere dolaşan bir şarkı Mehmet Aslan Gozlerinde Esir kaldım şarkısı, işte gozlerinde esir kaldım şarkısının sozleri mehmet aslan gozlerinde esir kaldım Gozlerinde esir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Aynur Aydın Yanı Başıma Şarkı Sozleri Aynur Aydın Yanı Başıma Şarkısı Sozleri Yanı Başıma Hey sen ne istersin Sana deli gibi olmuş bu yurek O ateşi tuttum ben bilerek Şimdi sende bir dur Dudağın bir deprem olsa gerek Senle hayat cok guzelleşecek Sana dokunmak ister elim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
2019 Kırık Kalpler İcin Sozler KUL OLMUŞ ATEŞ YANAR MI? BUZ TUTMUŞ SU AKAR MI? BUNLAR OLMUYORSA SOYLE BAKALIM: BU KALP SENİ SEVDİ BAŞKASINA BAKAR MI??????? ѕєνмєкι ѕєνѕιηℓєя αğℓαмα αğℓαт кι ∂єğєяιηι вιℓѕιηℓєя Sozum sana guzeL kız; Bende ki aşkı hevesmi sandın? ѕσηѕυѕα ∂єк...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Merhaba, Oncelikle bu yaziyi bu sitede bulunan sadece erkek uyelerin degil bayan uyelerinde okumasini ve daha once ask, sevgi, haset gibi duygulari tatmis, yasadiklarina saygisini halen koruyan herkesin en azindan bir iki satirda olsa bir seyler karalamasini rica ediyorum Cunku suan net...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt