Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaram çok derin.Am bu sefer belli buldum onu.Ama teklif etsem kabul edermi?

Yaram çok derin.Am bu sefer belli buldum onu.Ama teklif etsem kabul edermi?
0
141

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Selam arkadaşlar

Son 2 ayda 2 yanlış ilişki yaşadımBen malesef tez kapılan bi insanımÇok şükür bir o kadarda tez unuturum

Son ayrılığımdan sonra babamın iş arkadaşının evine yemeğe gittikEvde 4 kız kardeş varen büyüğü benden 1 yaş büyük ve sözlü2 numara ise 18 yaşında ve şu lahza gözümün nuru diyebilirim 3 numara ise 15 yaşında en ufakları kardeşimle akran 8 yaşında

Misafirliğe gittiğimizde etraf gayet sıcaktı muhabbetimizi falan ettikTelefon numaraları verildiBu misafirlikten 1 hafta daha sonra iş için İzmir'e gitmek zorunda kaldımBen İzmir'de iken 3 numara bana mesaj attı ne süre geliyosun gibisindenher neyse 2 hafta sonunda İstanbul'a geri döndümFakat ben gözümün nuruna nasıl mesaj çekicem ne dicem diye düşünürken 3 numara doğru bi randevulaşma ayarladımAylin le kardeşi geldilerSahilde turladık falanAnnesi biraz pozitif sıkıyo kızları yani dışarı çıkma konusunda vsHer neyse sahil dönüşü bunları evine bıraktımAnnesi beni fark etti çağırdı etti falanAnnesi beni yanına çektiNe dese beğenirsiniz3 numaranın bana pozitif ilgili olduğunu azıcık uyarı etmemi çocukluk işte büyüklere ilgisi sıradan gibisinden laflar etti ve azıcık itinalı olmamı ve anlama göstermemi istediHer neyse işlenmiş teyze merak etme falan dedimÇok şükür o günden sonra aylinle mesajlaşmaya başladımAma 3 numara sürekli kuyruk gibi :Sgeçen hafta sinmaya gidelim dedim bu sefer en küçükleride geldibende kardeşimi getirdimKötü deildi hoş bi gün geçirdikYine onları evlerine bıraktım ama bu sefer anneleri aradı yemeğe kalın dedi bizeBizde Aylinimle sofra hazırladık

Asıl benim sorunumun başladığı kısma geldik
Yemekten daha sonra annesi dükkana gitti biz defalarca beraber evde film izlemeye karar verdikSonra çocuklar film izlerken manita konuları açıldıBende en son kız arkadaşımdan nasıl ayrıldığımı anlattım(durduk yere deil muhabbet öyle açıldı )Aylinde kendisine yazılmış aşk şiirlerini mektuplarını falan gösterdiLise 4 sınıfta şu lahzaLise 1 den beri gelen mektupları şiirleri falan saklamışAma hiç birisiyle çıkmamışDediği şey şu ben erkekleri oyalamayı çok seviyorumKötü bi özelliğim ama napiim birdende hayır diyemiyorumdediBide ben her şeyimi annemle paylaşırım dedi kim öneri etti kim ne dedi herşeyimi anlatırım dedi

+ larım;
1Annesi benimle buluşmalarına bişey demiyo
2Hiç bir buluşalımteklifine hayır demiyo
3Tam kafa dengim
4ben yay'ım o terazi :p burçlardada sorun değil

lerim;
Kızın annesinin dediği doğruysa yani 3 numaranın hevesi varsa falan bu olay dallanır budaklanırSonuçta teklif edersem annesine söylücek ve anneside bana 3nmaranın durumunu söyledim sen bide ayline mi öneri ettindeme ihtimali var
Kızı hala tam olarak erkek arkadaş olayına nasıl baktığını anlayamadım
Babalar meslek arkadaşı aynı zamanda birincil okul arkadaşları (bu iyi bişey mi fena bişeymi anlayamadım )

Bi durum değerlendirmesi yapalım defalarca beraberYorumlarınızı bekliyorumOkuduğunuz için teşekkürler

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt