Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yarama Şiir Bastımmm

Yarama Şiir Bastımmm
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yarama Şiir Bastımmm SEN YOKTUN, YALNIZLIK VARDI, SEVGİN YOKTU, HAYAL KIRIKLIĞI VARDI, GÜLÜCÜKLERİN YOKTU, GÖZYAŞLARIM VARDI, BEN VARDIMYADA VAR OLDUĞUMU SANDIM​ 1549068655 1549068655 yaramasiirbastimmm5c54e973b8689yaramasiirbastimmm5c54e973b8689 yaramasiirbastimmm5c54e973b8689 ​ Tütün yoktu, tuz yoktu cââân; Yarama şiir bastım! Surda yâre yâreydi güllelerin izleri; bendeyse pâre pâre, dudaklarının! Surlardaki yaralar dolar, kapanır ve örülürken ben; her bûsenin deliğinden burçlara asılırdım! Yârelerimdi yârin göründüğü mazgallar; Her delikten cansuyum canânıma bakardım! Ilaç yoktu, tütün yok ve tuz deha yoktu cân; Her kanayan yarama birkaç şiir sarardım! Palto yoktu, kazak yoktu; yorgan değil ve yatak yoktu Buz solurken ortalık, üstüme şiir aldım! Ekmek yoktu, katık yoktu Su deha yok iken cââân; kaş çatmadan, karnıma yeniden şiir dolardım! “Ben vardım önceleri, sonra “sen ve ben olduk Gerisinde; senden bende, bir “yara peydahladın; ve gittin! Yarimin hatırası; bir kimsesiz “evlat gibi yarama şiir bastım Ekmek yoktu, döşek yoktu ilaç yoktu, ve tuz yoktu Tütün zeka yoktu cââân; Şiir bastım yarama ​  

858,496Konular
982,410Mesajlar
30,227Kullanıcılar
vkvkSon üye
Üst Alt