Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yardıııımmm!!!

yardıııımmm!!!
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
monıtorun fişini kasadan cekince ekranda no sınyal yazısı geıo takınca bu yazı kapanıo fakat goruntu yok ekran kartsını cıkarıp homeword e takıp edenedım ıne aynı sorun var acaba sorun ekran kartında mı ram de mı ??

Similar threads

oncelıkle merhabe bı sorum olcaktı sıze benım pc eskıdıgı ıcın duzeltme kararı aldım ve klawye maus monıtor 5+1 derken sıra geldı ıcıne ve arkadas pc sını yenılıycektı o ıslemcısını bana verıcek ıntel dual core dıo ıyımı benım bu konularda pek bılgım yok ekran kartım asus eah5570 anakart ddr2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
oncelıkle merhabe bı sorum olcaktı sıze benım pc eskıdıgı ıcın duzeltme kararı aldım ve klawye maus monıtor 5+1 derken sıra geldı ıcıne ve arkadas pc sını yenılıycektı o ıslemcısını bana verıcek ıntel dual core dıo ıyımı benım bu konularda pek bılgım yok ekran kartım asus eah5570 anakart ddr2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Merhaba arkadaşlar yaklaşık üç gündür beni çıldırtacak bir sorun yaşamaktayım sorun şu bilgisayarım açılırken ilk siyah ekran çıkyorya işlemcin, ram lerin filan yazıyor işte o sayfada takılıkalıyor yazılar ve hard disk gözükmüyor bir kaç saniye sonra yine siyah bir ekranda Reboot and Select...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
mrb arkadaşlar iyi akşamlar kasanın güc kablosunu prize takıyorum bilgisayar a elektrik gelmesiyle beraber işlemcinin fanı 6 7 sn felan çalışıyor ondan sonra bilgisayar kendi kendine kapanıyor bilgisayarın açma kapatma düğmesine tıklıyorum hiç açılmıyor bu sefer kasadan fişi cikariyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Merhabalar bilgisayarımda oyun oynarken 10 ila 30 dakika sonrasında birden ekran kararıyor sesler gidiyor ve monitörde sinyal yok yazısı çıkıyor fakat bilgisayar çalışıyor Fare klavye ve wireless adapter ın da ışıkları sönüyor Haliylen bilgisayarı düğmesine basılı tutarak kapatmam gerekiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt