Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yardım ediiiiiiiiin ne konusuyonuz

yardım ediiiiiiiiin ne konusuyonuz
0
152

Similar threads

Sevgilimle uzun zamandır beraberiz bundan 1 ay önce ayrılmıstık ayrıldıgımız da eski sevgilisiyle barıstıgını ögrendim barısma sebebide beni hatırından çıkmak icin cıktıgı lakin unutamamıs 1 hafta mı ne cıkmıslar daha sonra ayrılmıslar eski sevgilisiyle daha öncelerdenaralarında yakınlaşma olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
arkadaşlar şu anda benim eski sevgilim derslere tartma belirlemek için benden ayrıldı ben bi vakit (45 gün) bunun peşinden koşmaya devam ettim ne süre yaklaşsam benden uzaklaştı fakat hala beni seviyodu sonradan baktım bundan hayır değil hoşlandığımı düşündüğüm diğer bi kıza teklifte bulundum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
arkadaşlar yardım edin bana ne olur serviste sevdiğim bir kız var ve kıza açılamıyorum destek edin kızın gözüne nasıl girebiliirim ve kıza nasıl acılcam ne olur destek edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
slm arkadaşlar ben 17 yaşında lise 3 dışarı giden biriyim bizim sınıfta bi kız var fakat çok seviyom kendime bakıom ben hoşlanıom mu aşığım mı ben aşık olmuşum fazla hemdekıza öneri etmeden önce defalarca bakıodum arkadan arkadan kesiodum bu da ayrım ediodu söleme me 3 gün kala bakmayınca o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
benzer sınıftayız sewgilimle lakin 15 tatil henuz 2 gunu fakat ben onsuz olamiyorum ne yapmaliyim yardım edın:'(
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,315Kullanıcılar
morfinxxSon üye
Üst Alt